Tervetuloa Intiaan!


Intian tasavalta

Intia on liittovaltio Etelä-Aasiassa. Intia on pinta-alaltaan maailman suurimpia maita ja maailman toiseksi väkirikkain valtio. Intian naapurimaita ovat Bangladesh, Burma, Kiinan kansantasavalta, Bhutan, Nepal, Sri Lanka ja Pakistan. Intian pääkaupunki on New Delhi, muita tärkeitä kaupunkeja ovat mm. Kalkutta (nyk. Kolkata), Bombay (nyk. Mumbai) ja Madras (nyk. Chennai).

Intiassa puhutaan satoja kieliä, mutta valtion virallinen kieli on hindi. Englantia käytetään yhä kuin virallisena kielenä ja sillä pärjää hyvin koko maassa. Intian merkitys on kasvanut sen suuren väestön ja kasvavan talouden ansiosta entistä suuremmaksi maan modernisoituessa nopeaan tahtiin; myös matkailuinfrastruktuuri on parantunut viime vuosina huomattavasti ja laadukkaita palveluita on saatavilla kaikkialla.

Intia onkin noussut nopeasti reppumatkalaisten kohteesta hyvätasoisia palveluita ja elämyksiä etsivien matkailijoiden suosikiksi.Starlight Tours tarjoaa nyt asiakkailleen Suomen kattavimman valikoiman tasokkaita ja yksilöllisiä matkoja Intiaan -
hyödynnä Finnairin suorat ja nopeat lennot Delhiin, tai jatka intialaisten Jet Airwaysin ja Kingfisher Airlinesin kyydissä Intian kaukaisimpiinkin kolkkiin! Intia on lähempänä kuin kuvittelet.

Matkamme Intiaan noudattavat samoja korkeita laatuvaatimuksia, kuin muutkin Starlight Toursin matkat sisältäen korkeatasoiset, länsimaisin mukavuuksin varustellut hotellit, yksityiskuljetukset ilmastoiduissa ja turvallisissa autoissa, sekä ammattitaitoiset englanninkieliset oppaat - matkamme sisältävät oman oppaan jo kahden hengen seurueelle matkan ajaksi!


Intia Intia Intia

Yksityisten kiertomatkojemme lähtöpäivät voi luonnollisesti päättää itse ja matkapakettejamme voi kätevästi yhdistellä toisiinsa pidemmiksi kokonaisuuksiksi, tai yhdistää kiertomatka rantalomaan Goalla tai Keralassa.
Kaikkiin matkoihimme on myös mahdollista varata lisävuorokausia ennen, tai jälkeen kiertomatkaosuuden. Valittavissa on myös ylellisiä palatsihotelleja, loisteliaita risteilyitä, tiikerisafareita, ja luksusjunia!

Valmiiden matkavinkkiemme lisäksi voimme luonnollisesti räätälöidä toivomusten mukaisen loman minne tahansa Intiassa - hyvien ja luotettavien paikallissuhteidemme avulla järjestyvät niin junaliput, hotellit, kuljetukset, golf-vuorot, hääseremoniat, kuin jokiristeilyt, pyöräretket, viinitilavierailut ja kamelisafaritkin!
Ainoana matkanjärjestäjänä Suomessa tarjoamme myös mahdollisuuden tasokkaaseen lomailuun Lakkadiivien paratiisisaarilla ja Andaman-saarilla Bengalinlahdella.
Kauttamme on saatavilla kohdepalveluita myös Intian naapurivaltioissa; Bhutanissa, Nepalissa, Tiibetissä, Pakistanissa, Sri Lankassa ja Bangladeshissä.

Vinkki! Käytä pois kertyneet lentoyhtiön bonuspisteet ja palkitse itsesi mielenkiintoisella matkalla Intian väriloistossa - kaikki matkapakettimme ovat saatavissa myös ilman lentoja! Finnairin lisäksi myös British Airways, KLM, Lufthansa, sekä SAS tarjoavat monipuolisen kohdevalikoiman Intiassa. Lennot voit varata asiakaspalvelustamme.

Voimme tarvittaessa hakea Intian viisumia puolestanne!Alta löydät matkavinkkimme ja yksityiset kiertomatkamme!

GOLF-INTIA / 7 vrk (lennot Delhiin)
Golf Intian "Kultaisen Kolmion " kaupungit Agra, Delhi ja Jaipur, sekä Taj Mahal yhdistettynä golf-kierroksiin Delhin ja Jaipurin golfclubeilla. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


KULTAINEN KOLMIO & TAJ MAHAL / 6 vrk (lennot Delhiin)
Näe Intian "Kultaisen Kolmion " kaupunkien; Delhiin, Agraan ja Jaipurin kuulusimmat nähtävyydet tällä upealla yksityiskiertomatkalla! Taj Mahal, Jaipurin tempplelit ja kuuluisa observatorio, sekä Delhin Red Fort ovat kierroksen kohokohtia! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


KULTAINEN KOLMIO & TAJ MAHAL / 8 vrk (lennot Delhiin)
Tutustu Intian "Kultaisen Kolmion " kaupunkeihin; Delhiin, Agraan, Jaipuriin, sekä Mandawaan tällä upealla yksityiskiertomatkalla! Matkaohjlemassa Taj Mahal, Jaipurin temppelit ja kuuluisa observatorio, Mandawanan upeat palatsit ja miljoonakaupungin syke Delhissä! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


PALATSIEN JA LINNOITUSTEN INTIA / 13 vrk (lennot Delhiin)
Intia on kuuluisa upporikkaista maharadžoistaan, upeista palatseistaan ja satumaisista linnoituksistaan. Tämän ainutlaatuisen yksityiskiertomatkan reitti kulkee halki Pohjois-Intian mielenkiintoisimpien maisemien ja tarjoaa mahdollisuuden kokea miltä tuntuu elää kuin maharadža – majoitus matkan aikana on entisissä palatseissa ja linnoituksissa toimivissa ylellisissäboutique-hotelleissa! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


TIIKERIN JÄLJILLÄ -SAFARI / 8 vrk (meno Delhiin / paluu Bombaysta [Mumbai])
Bengalintiikeri on yksi maailman uhanalaisimmista eläinlajeista. Yhteistyössä intialaisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kissapetojen elämään Bhandavgarhin ja Kanhan luonnonsuojelualueella ja kansallispuistossa. Tasokkaat hotellimme viidakon keskellä luovat loistavat puitteet unohtumattomalle lomalle. Matkalla näkee myös Intian suurimmat kaupungit, Delhin ja Bombayn ja kokee intialaista junaromantiikkaa 1-luokan yöjunassa Delhistä Katniin! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


BEACH & BOLLYWOOD - GOA JA BOMBAY / 10 vrk (lennot Bombayhin [Mumbai])
Yhdistä tasokas rantaloma Goan paratiisirannoilla kaupunkilomaan Bombayn sykkeessä – aikaa shoppailuun ja rentoutumiseen! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


DARJEELING, KALKUTTA JA HIMALAJA / 10 vrk (lennot Kalkuttaan [Kolkata])
Näe Intian Himalajan upeat maisemat ja historialliset temppelit vanhan maailman tyyliin, yksityisellä opastetulla kiertomatkalla. Matkan aikana majoitutaan upeissa ja ylellisissä siirtomaa-ajan romantiikkaa henkivissä hotelleissa ja tutustutaan Brittiläisen Intian pääkaupungin Kalkuttan lisäksi Himalajan luontoon, uskontoihin ja kuuluisiin Darjeelingin tee-viljelmiin. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


LAKKADIIVIT - PARADISE FOUND -RISTEILY / 7 tai 14 vrk (lennot Bombayhin [Mumbai] tai Kochiniin [Cochi])
Paratiisisaaria, aurinkoa ja kristallinkirkasta merta! Starlight Tours välittää Indian Ocean Cruises –risteilyitä Lakkadiivien saaristossa. 7vrk tai 14 vrk pituisilla risteilyillä vieraillaan useilla asumattomilla paratiisisaarilla ja nautitaan intialaisesta vieraanvaraisuudesta. Risteilyreitit ulottuvat myös naapurimaahan Sri Lankaan! Lisätietoja löytyy täältä.


PONDICHERRY JA MAHBALIPURAM - RANTAPARATIISIT / 9 vrk (Lennot Madrasiin [Chennai])
Etelä-Intiassa sijaitsevat Pondicherry ja Mahabalipuram ovat omaa rauhaa kaipaavan lomailijan valinta – pienet ja rauhalliset merenrantakylät elävät omaa elämäänsä ilman valtaisia turistilaumoja ja upeilla hiekkarannoilla voi rauhassa valita paikkansa – ruuhkaa ei ole! Alueelle antaa vahvan leimansa siirtomaa-ajalta periytyvät ranskalaiset vaikutteet, jotka ovat aikojen kuluessa sulautuneet osaksi intialaisia perinteitä. Majoituksen järjestämme taattuun Starlight Tours -tyyliin korkeatasoisissa, länsimaiset standardit täyttävissä hotelleissa. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


SKI INDIA - GULMARGIN RINTEET / 8 vrk (lennot Delhiin)
Gulmarg tarkoitta kukkien laaksoa ja sijaitsee yhdessä Kashmirin kauneimmista laaksoista miltei kolmen kilometrin korkeudella merenpinnasta. Gulmargissa sijaitsee myös maailman korkeimmalla sijaitseva golfkenttä ja köysirata. Hiihtomatkamme Kashmiriin sisältävät kaiken mitä tarvitaan; kaikki ateriat, yksityiset kuljetukset, tasokkaan majoituksen,oman oppaan niin rinteissä, kuin retkilläkin, sekä lentoliput Delhistä Srinagariin. Tutustu Gulmargin hiihtokeskukseen Kahsmirin osavaltion turistisivuilla: http://www.jktourism.org/cities/kashmir/advent/skiing.htm Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.KERALA - ETELÄ-INTIAN TROOPPINEN HELMI / 10 vrk (meno Kochiniin [Cochi]/ paluu Trivandrumista)
Keralan osavaltio Intian eteläosassa Arabianmeren rannalla on säilyttänyt omaperäisen kulttuurinsa johon ovat sekoittuneet arabialaisten, kiinalaisten, hollantilaisten, portugalilaisten ja britannialaisten kauppiaiden ja siirtomaaisäntien tavat ja vaikutteet. Keralan osavaltio on Intian vauraimpia, siisteimpiä ja hyvä vaihtoehto myös suurempia kultturishokkeja välttelevälle! Vietä rentouttava rantaloma maailman upeimpiin kuuluvilla rannoilla, tutustu alueen kulttuuriin, sekä mauste- ja teeviljelmiin tai nauti perinteisistä ayurveda-hieronnasta tasokkaissa hotelleissamme tällä ainutlaatuisella yksityiskiertomatkalla. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


PALACE ON WHEELS - LUKSUSJUNALLA HALKI INTIAN / 10 vrk (lennot Delhiin)
Palace on Wheels on luksusjuna maharadžojen tyyliin; loisteliaan junan mennyttä maailmaa huokuva ilmapiiri ja ylellinen sisutus, sekä ystävällinen palvelu yhdistettynä Rajastanin uskomattomiin maisemiin takaavat unohtumattoman elämyksen. Palace on Wheels tarjoaa tyylikään ja vaivattoman tavan tutustua Intian nähtävyyksiin ilman pitkiä ajomatkoja tai sisäisiä lentoja – junan edetessä rauhalliseen tahtiin läpi Intian, voi maisemia ihastella ilmastoidun hytin ikkunasta, tai vaikka kylmää drikkiä salonkivaunussa nautiskellen.
Huom! Pakettiimme kuuluvat myös kuljetukset lentokentän ja rautatieseman välillä ja tasokas (5*) hotellimajoitus Delhissä mennen-tullen. Kaikki lähtömme sopivat yhteen Finnairin suorien lentojen kanssa! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


KESKI-INTIAN TUNTEMATON SYDÄN / 10 vrk (meno Hyderabad / paluu Bangalore)
Keski- ja Etelä-Intia ovat houkuttelevista maisemistaan ja monipuolisista nähtävyyksistään huolimatta melko huonosti tunnettuja verrattuna maan suurkaupunkeihin ja rantalomakohteisiin. Starligh Tours tarjoaa nyt mahdollisuuden tutustua "tuntemattomaan" Intiaan laadukkaalla yksityiskiertomatkalla – olemme valinneet tällekin matkalle parhaat mahdolliset hotellit joissa rentoutua kiertomatkan vastapainoksi – eurooppalaiset mukavuudet löytyvät kaikista majapaikoista. Yhdistä tutkimusmatka Intian sydämeen tasokkaaseen lomaan ja matkusta tyylillä! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


INTIALAINEN ROMANSSI / 10 vrk (lennot Delhiin)
Intia on loistava vaihtoehto ylellistä häämatkaa tai romanttista lomaa etsivälle – luksushotelleiksi muutetut vanhat palasit, veden päälle rakennetut maharadjojen huvilat, menneen maailman romantiikka ja loistoluokan palvelut tekevät häämatkasta Intiassa ikimuistoisen elämyksen. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.

Kysy myös tarjousta räätälöidystä häämatkapaketista Intiaan!


BHUTAN - UKKOSLOHIKÄÄRMEEN KUNINGASKUNTA / 9 vrk (lennot Delhiin)
Bhutan on yksi maailman eristyneimmistä valtioista – tämä pieni buddhalainen kuningaskunta Himalajan kätköissä säännöstelee tarkasti maahan pääsevien turistien määrää säilyttääkseen omaperäisen kulttuurinsa. Starlight Tours tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vierailla tässä Ukkoslohikäärmeen kuningaskuntana tunnetussa valtiossa ja tutustua sen huimiin vuoristomaisemiin ja perinteiseen elämänmenoon. Bhutanin viisumi sisältyy matkan hintaan. Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.

Huom! Viisumijärjestelyjen vuoksi matka on varattava vähintään kaksi kuukautta ennen lähtöä!


OBEROI VRINDA - LUKSUSRISTEILY / 4 vrk (lennot Kochiniin [Cochi])s
Oberoi-ryhmän hotellit ja risteilijät ovat kuuluisia tasokkaista palveluistaan ja hyvästä laadustaan. Nelipäiväinen risteily Vembanad järven alueella on loistava tapa rentoutua ja nauttia ylellisen jokilaivan palveluista ja ohi lipuvista maisemista. Risteilyn voi helposti yhdistää rantalomaan tai kiertomatkaan Keralassa! Risteilypaketteihimme sisältyvät edestakaiset kuljetukset lentokentän tai Kochinissa sijaitsevan hotellin välillä, sekä lentokenttöäövastaanotto ja -avustus! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


KIERROS KERALASSA / 6 vrk (lennot Kochiniin [Cochi])
Keralan osavaltio Intian eteläosassa Arabianmeren rannalla on säilyttänyt omaperäisen kulttuurinsa johon ovat sekoittuneet arabialaisten, kiinalaisten, hollantilaisten, portugalilaisten ja britannialaisten kauppiaiden ja siirtomaaisäntien tavat ja vaikutteet. Keralan osavaltio on Intian vauraimpia, siisteimpiä ja hyvä vaihtoehto myös suurempia kultturishokkeja välttelevälle! Viikon yksityinen kiertomatka Keralan vihreissä maisemissa on oiva tapa rentoutua ja tutustua alueen monipuoliseen luontoon ja nähtävyyksiin. Kuten tavallista olemme valinneet alueen hotelleista vain tiukat vaatimuksemme täyttävät, tasokkaat majoitusvaihtoehdot! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


KASHMIR / 6 vrk (lennot Delhiin)
Kashmirin lumihuippuiset vuoret, jyrkät laaksot, mahtavat palatsit ja taidokkaasti veistetyt asuntolaivat ovat vain osa alueen viehätysvoimaa – alueen historia ja kultturillinen monimuotoisuus ja omaperäinen, muusta intiasta poikkeava ruokakultttuuri ovat kaikki hyviä syitä vierailla tässä pitkään turisteilta suljetussa osavaltiossa. Täältä löytyy myös maailman korkeimalla sijaitseva golf-kenttä! Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä.


LAKKADIIVIT - BANGARAM ISLAND / PARATIISISAARET INTIAN VALTAMERESSÄ / 10 vrk (Lennot Bombayn ja Kochin kautta)
Vietä rentouttava loma autiolla paratiisisaarella Lakkadiivien atolleilla keskellä kirkkaan sinistä Intian valtamerta! Katso lisätiedot täältä!


KERALA JA SRI LANKA / 14 vrk
Matkaohjelma löytyy täältä!


DECCAN ODYSSEY / 8 vrk
Deccan Odyssey Deccan Odyssey palauttaa Intian luksusjunatarjonnan maharadžojen aikojen loistoon; täysin remontoitu yksityisjuna Deccan Odyssey vie matkustajat Intian kulta-aikaan. Matkan hintaan sisältyy täysihoito, vierailut pysähdyspaikkojen nähtävyykisllä oman oppaan kanssa, sekä oman hyttipalvelijan palvelut vuorokauden ympäri. Lue lisää ja katso aikataulu täältä. Matkaohjelma löytyy täältä!


INTIA & NEPAL / 10 vrk
Intia & Nepal Yksityiskiertomatka – matkapäivät vapaasti valittavissa!

Tarkempi matkaohjelma löytyy täältä!LUKSUS-SPA HIMALAJALLA / 3-5vrk (lennot Delhiin)

INTIA-SRI LANKA-YHDISTELMÄMATKA / 14vrk (lennot Bombayhyn)


Hotellit

Hotellien kirjo Intiassa on laaja ja palveluiden taso saattaa vaihdella huomattavasti hotellien "virallisista" hinta- tai tähtiluokituksista riippumatta. Starlight Tours välittää huoneita vain hotelleihin jotka vastaavat tiukkoja siisteys- ja palveluvaatimuksiamme.

Pääyhteistyökumppanimme Intiassa ovat maanlaajuiset intialaiset Oberoi-, Trident-, ITC- ja TAJ-luksushotelliketjut, sekä useat yksityisomisteiset palatsi- ja kylpylähotellit kautta maan. Käytämme Intiassa myös kansainvälisten Hyatt-, InterContinental-, sekä Marriott-ketjujen hotelleja.

Kauttamme on varattavissa hotellihuoneita koko Intiassa, mukaan lukien Andamaanien ja Lakkadiivien saarilla.

Lisätietoa hotelleista oheisista linkeistä. Muihin matkoillamme käytettäviin hotelleihin, palatsi- ja heritage-hotelleihin, sekä luksusjunien ja risteilyalusten hytteihin voi tutustua kunkin matkan esittelysivulta löytyvistä linkeistä.
Starlight Tours välittää huoneita myös muihin intialaisiin hotelleihin, myös yksitäisille matkailijoille, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.


Kuljetukset

Käytämme kaikkiin kuljetuksiimme ja retkiimme uusia, hyväkuntoisia, ilmastoituja ja turvavöillä varustettuja henkilö- tai tila-autoja. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ja turvallisuustietoisia ammattilaisia ja puhuvat englantia.

StarlightTours vuokraa henkilö- ja tila-autoja, sekä pikkubusseja kuljettajalla myös yksityisille matkailijoille, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Järjestämme myös lentokenttäkuljetukset ja –vastaanotot kaikilla Intian lentokentillä.


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN