Oceanian valloittavat saarikohteet

Eteläisen Tyynenmeren saaret tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, kirkkaan sinisestä vedestään, värikkäistä koralliriutoistaan ja ystävällisistä asukkaistaan.

Starlight Tours tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden löytää oma suosikkinsa alueen paratiisisaarista. Valikoimastamme löytyy kohteita joka makuun; Aktiivista lomaa etsivälle Fiji, Papua Uusi Guinea ja Samoa tarjoavat upeiden rantojensa lisäksi uskomattomat puitteet aktiivilomaan oli kiinnostuksen kohteena sitten viidakkovaellus, sukellus, surffaus tai vuorikiipeily.

Niue, Tahiti, Vanuatu, Solomon- ja Cooksaaret, sekä Kiribati puolestaan kutsuvat rentouttavaan rantalomaan upeine atollisaarineen ja tarjoavat monipuolisia majoitusvaihtoehtoja luksushotelleista yksinkertaisiin rantamökkeihin.

Kauttamme saat varattua myös saartenväliset lento- ja laivaliput, hotellit, risteilyt ja yksityisveneet jollasta jahtiin - miehistöllä tai ilman. Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman surffaus-, sukellus- ja kalastusmatkoja, sekä luontosafareita. Starlight Tours vuokraa myös useita eri saarilla sijaitsevia yksityishuviloita suoraan omistan toimeksiannosta ja ilman välikäsiä - pyydä tarjous!

Etelä-Tyynenmeren turismijärjestön viralliset sivut

South Pacific Tourism Organization

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME