Matkat yrityksilleTilausmatkat yritysasiakkaille

Starlight Tours järjestää yrityksille ammattitaidolla räätälöidyt messu-, kokous- tai konferenssimatkat Lähi-itään, Persianlahdelle, Keski-Aasiaan ja Pohjois- ja Itä-Afrikkaan.

Eksoottisiin kohteisiimme suuntautuvat ryhmä- ja aktiivimatkat ovat oiva tapa hioa ryhmähenkeä tai palkita avainhenkilöstöä ikimuistoisella ja ainutlaatuisella matkakokemuksella.

Paikallistuntemuksemme ja läheiset suhteemme kohdealueemme palveluntarjoajiin takaavat kilpailukykyiset hinnat, luotettavat kuljetukset, tasokkaat hotellit sekä rentouttavan ja monipuolisen vapaa-ajanohjelman kohteesta riippumatta. Yksilöity palvelumme takaa mahdollisimman vaivattoman tavan matkan suunnitteluun - tulemme tarvittaessa tapaamaan teitä henkilökohtaisesti tarpeidenne ja toiveidenne selvittämiseksi ja aikanne säästämiseksi.


Palvelut matkatoimistoille

Starlight Tours tarjoaa koko kohdevalikoimansa matkatoimistojen käyttöön; asiakkainamme on useita johtavia liike- ja vapaa-ajan matkatoimistoja Suomesta ja lähialueilta. Kauttamme on varattavissa kattavat majoitus- ja kohdepalvelut yli sadassa valtiossa, mukaan lukien valtiot ja alueet jotka syystä tai toisesta ovat kansainvälisten varaus- ja maksujärjestelmien ulkopuolella. Hyvät paikallissuhteemme ja kontaktiverkkomme mahdollistavat myös luotettavan viisumipalvelun, joka kattaa myös perinteisesti vaikeat kohteet ja kutsuviisumit. Matkatoimistopalvelumme kautta varaatte vaivatta niin ryhmä-, liike-, kuin yksityismatkat asiakkaillenne - halutessanne tuotamme myös haluamanne matkatarjonnan sopimusneuvotteluista alkaen.


Räätälöi matka »   Tai pyydä tarjous: Yhteystiedot »


OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME