Hiihtomatkat

Starlight Toursin Ski-Exotique -skimbamatkat eivät jätä ketään kylmäksi. Mielenkiintoiset kohteemme ovat saatavilla joko valmiina paketteina tai räätälöityinä versioina ja ovat loistava tapa yhdistää hiihtoloma eksoottiseen matkakohteeseen. Näistä matkoista jää takuulla kerrottavaa keskiverto Itävallan reissua enemmän.


Damavand vuori, Dizin, Iran

Ski-Exotique -kohteemme


Iran / Dizin (Tammikuu – Maaliskuu)

Iranin paras hiihtokeskus Dizin sijaitsee miltei kolmen kilometrin korkeudessa, vain tunnin ajomatkan päässä Teheranista. Edulliset hinnat, ei jonoja hisseihin..eikä after-skin aiheuttamaa päänsärkyä!

Paketti sisältää 2 yötä Teheranissa ja 4 yötä Dizinissä kahden hengen huoneessa (3-4* hotelli), aamiaiset, yksityiskuljetukset hotellin, lentokentän ja hiihtokeskuksen välillä, lentokenttävastaanoton/viisumiavustuksen, sekä 4 vrk hissiliput.

Katso tarkempi matkaohjelma täältä

Kysy lisätietoja kohteesta ja yhdistelmämahdollisuuksista, sekä lisäretkistä asiakaspalvelustamme!


Libanon / Faraya Mazar (Tammikuu – Maaliskuu)

Libanonin ja koko Lähi-idän suosituin hiihtokohde Beirutin yökerhojen, Välimeren ja Libanonin kuuluisan Casinon läheisyydessä, kristityn Libanonin sydämessä. Välimerellis-ranskalainen tunnelma ja arabialainen eksotiikka maustettuna loistavalla palvelulla ja vauhdikkaalla yöelämällä.

Paketti sisältää 2 yötä Beirutissa ja 4 yötä Farayassa kahden hengen huoneessa (4-5* hotelli), aamiaiset, yksityiskuljetukset hotellin, lentokentän ja hiihtokeskuksen välillä, lentokenttävastaanoton/viisumiavustuksen, sekä 3 vrk hissiliput.

Kysy lisätietoja kohteesta ja yhdistelmämahdollisuuksista, sekä lisäretkistä asiakaspalvelustamme!


Georgia / Gudauri ja Bakuriani (Tammikuu – Maaliskuu)

Kaukasuksen paras hiihtokohde yli kahden kilometrin korkeudessa, vain kahden tunnin matkan päässä pääkaupungista Tbilisistä. Gudaurin HeliSki on maineensa veroinen!

Paketti sisältää 2 yötä Tbilisissä ja 4 yötä Gudaurissa tai Bakurianissa kahden hengen huoneessa (3-4* hotelli), aamiaiset, yksityiskuljetukset hotellin, lentokentän ja hiihtokeskuksen välillä, lentokenttävastaanoton/viisumiavustuksen, sekä 3 vrk hissiliput.

Kysy lisätietoja kohteesta ja yhdistelmämahdollisuuksista, sekä lisäretkistä asiakaspalvelustamme!


Dubai Ski / Mall of the Emirates (Läpi vuoden)

Rinneliput ja varusteiden vuokra alkaen € 15 / tunti. Harjoittele hiekkadyynilautailua ensin lumella... tai päinvastoin. Ylellisen ostosparatiisin keskellä sijaitseva Dubai Ski on kokeilun arvoinen lisä Dubain lomaan. Kysy myös ”sandboarding”-retkiä aavikon hiekkadyyneille!

Paketti sisältää 5 yötä kahden hengen huoneessa (3-4* hotelli), aamiaiset, yksityiskuljetukset hotellin ja lentokentän välillä, lentokenttävastaanoton ja viisumiavustuksen, sekä opastetun kiertoajelun Dubaissa.

Kysy lisätietoja kohteesta ja yhdistelmämahdollisuuksista, sekä lisäretkistä asiakaspalvelustamme!


New Zealand Ski+Drive (Kesäkuu – Syyskuu)

Keskikesän lumenpuutteesta kärsiville! Uuden Seelannin hienoimmat rinteet, Remarkables sekä Coronet Peak nyt ulottuvillasi. Yhdisteltävissä lomaan Australiassa/Uudessa Seelannissa tai Tyynenmeren saarikohteissa!

Kysy lisätietoja kohteesta ja yhdistelmämahdollisuuksista asiakaspalvelustamme!

Pakettiin sisältyy tilava vuokra-auto (5h rekisteröity city-maasturi), majoitukset kahden hengen huoneessa 4-5* hotelleissa – 1 yö Christchruchissa ja 5 yötä Queenstownissa, sekä 3 vrk hissiliput.


Muita Ski-Exotique -kohteitamme ovat:

Armenia / Tsaghkadzor

Turkki / Uludag

Kirgisia (vain ryhmät)

Japani / Nagano ja Sapporo

Intia / Kashmir


Kysy myös ryhmä- ja järjestöalennuksia asiakaspalvelustamme!OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME