Kiertomatkat


Intia - Kashmir / 7 vrk (Delhi)

Kashmirin lumihuippuiset vuoret, jyrkät laaksot, mahtavat palatsit ja taidokkaasti veistetyt asuntolaivat ovat vain osa alueen viehätysvoimaa - alueen historia ja kultturillinen monimuotoisuus ja omaperäinen, muusta intiasta poikkeava ruokakultttuuri ovat kaikki hyviä syitä vierailla tässä pitkään turisteilta suljetussa osavaltiossa. Täältä löytyy myös maailman korkeimalla sijaitseva golfkenttä!

Sisältää yksityisen kiertomatkan Delhi - Srinagar - Gulmarg - Srinagar omalla oppaalla, hotelliaamiaiset, lounaat ja päivälliset asuntolaivalla, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, yksityiset lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lennon Delhi - Srinagar - Delhi.

Kashmir - 6 vrk
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Kuljetus lentokentälle ja lento Srinagariin, jossa vastaanotto ja kuljetus luksusuluokan asuntolaivalle.
Päivä 3Opastettu tutustuminen Srinagarin nähtävyyksiin; mm. Mughalien puutarhat; Nishat Bagh ja Shalimar Bagh. Lounas asuntolaivassa, jonka jälkeen risteily Dal-järvellä.
Päivä 4Kokopäiväretki Gulmargiin, jossa vuodenajasta riippuen mahdollisuus tutustua hiihtokeskukseen, vuokrata sukset tai lumilauta, tai pelata kierros golfia. Illaksi paluu asuntolaivaan Srinagariin.
Päivä 5Kuljetus Srinagarin lentokentälle ja lento Delhiin, jossa vaihto paluulennolle tai kuljetus hotelliin (lisävuorokausia varanneille).

Hotellit:

  • Delhi - 3* Airport Hotel Sahara -ei kotisivua- (1 yö)
  • Srinagar - 4* Luksus-asuntolaiva (3 yötä)

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN