KielimatkatStarlightTours toimii yhteistyössä kielimatkoja ja -kursseja järjestävän, ja Eurooppaan ja Amerikkaan välittävän, syyrialaisen Arabesk Ltd:n kanssa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman eripituisia ja tasoisia arabian kielen kursseja Syyrian pääkaupungissa Damaskoksessa. Asiakkaitamme ovat niin korkeakouluopiskelijat, eri alojen ammattilaiset, diplomaatit, EU-virkamiehet, kuin kieltenopiskelusta kiinnostuneet eläkeläisetkin. Kursseillemme osallistuneiden opiskelijoiden ikähaitari on vaihdellut 18-vuotiaista yli 70-vuotiaisiin.

Kielikurssipaketteihimme kuuluu majoituksen ja lentojen lisäksi viisumin tai asumisluvan hankinta, vastaanotto ja kuljetukset lentokentältä, rekisteröinti haluamallesi kurssille tai yksityisopettajan hankinta sekä 24/h englanninkielinen puhelinpäivystys ongelmatilanteiden tai kysymysten varalta.

Kaikille oppilaillemme järjestetään lisäksi henkilökohtainen, kielitaitoinen (Englanti, Saksa, Espanja, Ranska) avustaja ensimmäisten päivien ajaksi Syyriassa. Avustajasi hoitaa kaikki juoksevat asiat puhelinliittymän avaamisesta ja kurssirekisteröinneistä, tulkkaamiseen ja kuljetusten järjestämiseen, ja toimii tukihenkilönäsi koko kurssin ajan. Lisäksi jokainen oppilaamme saa kattavan informaatiopaketin Damaskoksesta karttoineen ja on kurssin pituudesta riippuen oikeutettu osallistumaan veloituksetta yhdelle retkellemme johonkin Syyrian nähtävyyksistä, sightseeing kierrokseen Damaskoksessa, sekä illalliseen perinteisessä arabiravintolassa ja illanviettoon turkkilaisessa saunassa. Katso BBC:n videopätkä Arabianopiskelusta Damaskoksessa tästä linkistä.

Pääosa opiskelijoistamme opiskelee Modernia Standardi Arabiaa joko Damaskoksen yliopiston kielikeskuksessa jossa opetusta annetaan 8 tasoryhmässä noin kuukauden mittaisilla kursseilla tai yksityisopettajan johdolla.

Yliopiston kielikeskuksen jokaisessa tasoryhmässä alkaa kurssi samaan aikaan noin kuukauden välein, joten omantasoinen ryhmä on helppo löytää. Ryhmät ovat melko pieniä, 6 – 20 henkeä, ja koostuvat kokonaan ulkomaalaisista opiskelijoista. Opetusta on perustasoilla 80 ja ylemmillä tasoilla 100 tuntia kuukaudessa / 20 - 25 tuntia viikossa sunnuntaista torstaihin. Opetus järjestetään modernissa luokissa Damaskoksen yliopiston keskustakampuksella. Yliopisto järjestää myös syyrialaisen puhekielen kursseja halukkaille. Lisätietoja Damaskoksen yliopiston kursseista ja kurssiaikataulun, sekä hinnat löydät tästä linkistä

Yksityisopettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, usein yliopistolla työskenteleviä opettajia. Yksityisopetus on mahdollista räätälöidä opiskelijan tarpeiden ja tason mukaan sopivan mittaisiksi kokonaisuuksiksi. Intensiivistä opetusta haluaville suosittelemme yksityisopetuksen yhdistämistä yliopiston kursseihin. Lisätietoa yksityisopetuspaketeista hintoineen löydät tästä linkistä.

Majoitus kurssien aikana järjestetään kurssin kestosta ja opiskelijan toivomuksista riippuen joko perhemajoituksena (ainoastaan naisille), kalustettuna vuokratussa yksityisasunnossa tai hotellissa. Opiskelijan on myös mahdollista jakaa asunto yhteistyökumppanimme Arabeskin arabiankielisen työntekijän tai toisen opiskelijan kanssa (ainoastaan miehille).

Toimimme mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä Damaskoksessa sijaitsevan, Opetusministeriö alaisen Suomen Lähi-idän instituutin kanssa opiskelijoiden sijoittamisessa ja opiskelupaikkojen järjestämisessä. Kaikki opiskelijamme ilmoittautuvat Suomen Damaskoksen suurlähetystössä ja voivat halutessaan ilmoittaa yhteystietonsa suurlähetystön rekisteriin.

Lennot järjestämme Helsingistä Damaskokseen joko Tukholman, Wienin tai Pariisin kautta normaaleilla reittilennoilla. Käytämme joko KLM, Air France, Austrian Airlines, SAS tai Syrian Airlines:n koneita.

Suosittelemme kaikille opiskelijoillemme matkavakuutuksen hankkimista

Kaikki kurssimaksut suoritetaan StarlightTours:n suomalaiselle pankkitilille. Noudatamme Suomen kuluttajaviraston ohjeita kielimatkojen järjestäjille ja välittäjille. Vastuullinen matkanjärjestäjä on StarlightTours / TS-Enterprises Oy joka löytyy myös vastuullisten matkanjärjestäjien rekisteristä ja on antanut kuluttajavirastolle 100 % vakuuden asiakkaiden ennakkomaksujen osalta.


OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME