Luksusjunat


Rovos Rail (Etelä-Afrikka)
Blue Train (Etelä-Afrikka)
Palace On Wheels (Intia)
Royal Rajastan On Wheels (Intia)
The Indian Maharaja (Intia)
The Orient Express (Thaimaa - Malesia - Singapore)


Rovos Rail (Etelä-Afrikka)Rovos Rail logo

Rovos Rail on yksi maailman tunnetuimmista luksusjunista. Yksityisomisteinen juna kulkee pääasiassa Pretorian ja Kapkaupungin välillä Etelä-Afrikassa tarjoten asiakkailleen siirtomaakauden eleganssia ja Etelä-Afrikan upeat maisemat.

Kapkaupungin ja Pretorian välinen matka kestää kolme vuorokautta (2 yötä junassa) ja sen aikana pysähdytään opastetuille tutustumisretkille mm. Kimberleyn timanttikaivoksiin. Lähtöjä on kautta vuoden 1-2 kertaa viikossa molempiin suuntiin.


Kapkaupunki-PretoriaKapkaupunki - Pretoria -reitti

Matkan aikana majoitus on loisteliaissa yksityishyteissä, palvelusta vastaavat univormupukuiset hyttipalvelijat ja ateriat, iltapäivätee, sekä cocktailit nautitaan tyylikkäissä baari-, lounge- ja ravintolavaunuissa. Rovos Railin junissa matkustajilta toivotaan tyyliin sopivaa pukeutumista iltapukuineen ja smokkeineen.


Junan sisätiloja

Rovos Rail tarjoaa vuosittain myös pidempiä junamatkoja; esimerkiksi golf- ja safariteemalla toteutettavat, noin viikon mittaiset kiertomatkat Etelä-Afrikassa, sekä legendaarinen matka Kapkaupungista Kairoon.


Golf-safariGolf-safarin reitti

Starlight Tours on Rovos Railin valtuutettu edustaja Suomessa ja kauttamme saa vaivattomasti varattua myös majoitukset ennen ja jälkeen junamatkan, sekä haluamanne lisäpalvelut viinitilavierailuista golfiin ja safareista yksityishuviloihin tai rantalomiin. Tutustu vaihtoehtoihin Etelä-Afrikan maasivulla.


Rovos Rail

Lisätietoja löytyy Rovos Railin internetsivuilta www.rovos.com tai Starlight Toursin asiakaspalvelusta. Pyydä meiltä tarjous toivomillasi matkapäivillä!Blue Train (Etelä Afrikka)

Blue Train

Blue Train logo

Blue Train on luksusjuna joka kulkee väliä Pretoria – Kapkaupunki. Junalla on helppo korvata lento Johannesburgin ja Kapkaupungin välillä esimerkiksi Krugerin kansallispuistosta etelän viinitiloille ja Hyväntoivonniemelle siirryttäessä. Kilpailijastaan Rovos Railista poiketen se ei pysähdy matkan varrella, vaan saapuu perille aina lähtöpäivää seuraavana aamuna (matka-aika on noin 1 vuorokausi, 1 yö junassa).


Pretoria-KapkaupunkiPretoria - Kapkaupunki -reitti

Kuten luksusjunalle kuuluukin, ovat junan sisätilat loisteliaasti sisustetut ja tyylikkäissä ravintola- ja baarivaunuissa on hienostuneen rauhallinen tunnelma. Blue Trainilla on lähtöjä reitin molempiin suuntiin 2-3 kertaa viikossa kautta vuoden.


Blue Train

Starlight Toursin kautta saa vaivattomasti varattua myös majoitukset ennen ja jälkeen junamatkan, sekä haluamanne lisäpalvelut viinitilavierailuista golfiin ja safareista yksityishuviloihin tai rantalomiin. Tutustu vaihtoehtoihin Etelä-Afrikan maasivulla.


Blue Train

Lisätietoja löytyy Blue Trainin internetsivuilta www.bluetrain.co.za tai Starlight Toursin asiakaspalvelusta. Pyydä meiltä tarjous toivomillasi matkapäivillä!Palace On Wheels (Intia)


Palace On Wheels  Palace On Wheels

Palace On Wheels logo

Palace On Wheels on Rajastanin osavaltion operoima luksusjuna Intiassa. Matkat alkavat ja päättyvät Delhiin ja viikon (6 yötä junassa) junamatkaan sisältyy opastettu vierailu mm. Udaipurissa, Jaipurissa, Taj Mahalilla ja useilla muilla nähtävyyksillä. Junan koko reitti on seuraava:
Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur - Jaisalmer - Jodhpur - Bharatpur - Agra - Delhi.


Palace On Wheels

Palace On Wheels huokuu Intian siirtomaa-aikaista historiaa, henkilökunta on pukeutunut asiaankuuluviin univormuihin ja palvelu on intialaiseen tyyliin erittäin hyvää.

Junan aikatauluja voi kysyä asiakaspalvelustamme.


Starlight Toursin kautta ovat varattavissa junamatkojen lisäksi liityntälennot, majoitukset Delhissä ennen ja jälkeen junamatkan, sekä kaikki tarvittavat kuljetukset. Junamatka voidaan varata myös tietylle reitille tai lyhyemmäksi aikaa (esim 3 yötä junassa), jolloin jatko-ohjelma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan yksityiskiertomatkana. Tutustu vaihtoehtoihin Intian maasivulla.


Palace On Wheels

Lisätietoja löytyy Palace On Wheelsin kotisivuilta www.palaceonwheels.net tai Starlight Toursin asiakaspalvelusta.Royal Rajastan On Wheels (Intia)


Royal Rajastan On Wheels

Royal Rajastan On Wheels

Royal Rajastan On Wheels on vuonna 2009 valmistunut pelkästään sviittejä sisältävä luksusjuna ja Palace On Wheels:n "sisarjuna". Juna ajaa samaa reittiä Rajastanissa, kuin Palace on Wheels. Lähdöt 2011 – 2012 ovat Sunnuntaisin Tammi-Huhtikuussa, sekä Syys-Marraskuussa.


Palace On Wheels

Lisätietoja löytyy Rajastan On Wheelsin internetsivuilta www.royalpalaceonwheels.com tai Starlight Toursin asiakaspalvelusta. Pyydä meiltä tarjous toivomillasi matkapäivillä!The Indian Maharaja (Intia)


The Indian Maharaja

The Indian Maharaja

Indian Maharaja on luksusjuna, joka ajaa väliä Delhi – Bombay (Mumbai). Junan reitti kulkee Intian kuuluisimpien nähtävyyksien ohitse ja pysähdysten aikana vieraillaan mm. Taj Mahalilla, tehdään tiikerisafari ja illastetaan Udaipurissa Maharadžan palatsissa. Matkan pituus on 7 päivää (6 yötä junassa).


Delhi-BombayDelhi - Bombay -reitti

Indian Maharaja on ainoa Delhin ja Bombayn välillä liikennöivä luksusjuna ja sen varaan on helppo koota laajempikin Intian kiertomatka. Kauttamme ovat varattavissa jatkopaketit, majoitukset ja kuljetukset reitin molemmissa päissä. Tutustu vaihtoehtoihin Intian maasivulla.

Junan aikatauluja voi kysyä asiakaspalvelustamme.


The Indian Maharaja

Lisätietoja junasta löytyy osoitteesta www.theindianmaharaja.com tai Starlight Toursin asiakaspalvelusta. Pyydä meiltä tarjous toivomillasi matkapäivillä!The Orient Express (Thaimaa – Malesia – Singapore)


The Orient Express

The Orient Express

The Orient Express on luksusoperaattori E&O:n ylellinen luksusjuna, jonka reitti kulkee Bangkokista Singaporeen. Matkan aikana pysähdytään mm. Kwai-joen sillalla Thaimaassa ja Penanging kaupungissa Malesiassa. Matkan pituus Bangkok-Singapore -reitillä on 4 vrk (3 yötä junassa) ja Singapore-Bangkok -reitillä 3 vrk (2 yötä junassa).


Bangkok-Singapore
Bangkok - Singapore -reitti

Junan aikatauluja voi kysyä asiakaspalvelustamme.


The Orient Express

Starlight Tours tarjoaa täydet kohdepalvelut reitin molemmissa paisa ja junamatkan yhteyteen onkin helppo lisätä kaupunkiloma Singaporessa tai Bankokissa, tai vaikkapa rantaloma Malesian tai Thaimaan saarilla. Tutustu vaihtoehtoihin Thaimaan, Malesian ja Singaporen maasivuilla.


The Orient Express

Hyödynnä Finnairin suorat lennot Bangokiin ja Singaporeen ja pyydä meiltä tarjous ylellisestä kiertomatkasta Singapore – Malesia – Thaimaa!

Lisätietoa junasta löytyy osoitteesta www.orient-express.com tai Starlight Toursin asiakaspalvelusta. Pyydä meiltä tarjous toivomillasi matkapäivillä!


OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME