Konsultointi- ja viisumipalvelutStarlight Toursin asiantuntemus ja hyvät suhteet kohdemaissaan mahdollistavat monipuolisen palvelutarjonnan ulkomailla toimiville, tai sinne suuntaaville yrityksille.

Viisumipalvelumme järjestää viisumeita yli viiteenkymmeneen kohdemaahamme. Kauttamme on saatavilla  myös kutsuviisumeita perinteisesti "vaikeisiin" kohteisiin, kuten Iran, Sudan, Libya, Saudi Arabia, Uzbekistan, Tadzhikistan ja

Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat maa- ja aluekohtainen kulttuuri- ja tapakoulutus kohdemaihimme matkustaville, tai sinne pysyvästi muuttaville, sekä monipuoliset "ex-pat" palvelut sisältäen asunnon tai lasten koulupaikkojen etsinnän, lääkäreiden ja sairaaloiden kartoituksen, sekä avustuksen lupa, tullaus, tulkkaus, käännös ym. asioissa. Järjestämme tarvittaessa myös yrityksen tarpeisiin räätälöityjä kielikursseja kohdemaissamme.

Asiakkainamme on useita Lähi-idän ja Afrikan alueella toimivia suomalaisia vientiyrityksiä, liikematkatoimistoja, sekä yksityisiä ja valtiollisia organisaatioita, esimerkiksi Puolustusvoimat ja Maanpuolustuskorkeakoulu, joille olemme toteuttaneet useita konsultointi- ja koulutuskokonaisuuksia.

Tarjoamme kaikissa kohdemaissamme myös turvallisuus-, tulkkaus- ja avustuspalveluita. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.


Matkatoimistoasiakkaat - lisätietoa tästä linkistä >>


Tarkempaa tietoa saatte ottamalla yhteyttä sähköpostitse: ts@starlighttours.fi, puhelimitse +358-(0)9 4247 7516 tai faksilla +358-(0)9-856 57 057


OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME