Tervetuloa Belizeen!


Belize

Belize sijaitsee Jukatanin niemimaalla, Meksikon ja Guatemalan välissä. Maalla on pitkä rannikko ja useita saaria Karibianmerellä, jotka tarjoavat upeita rantoja, sukellus- ja snorklausmahdollisuuksia, sekä omaa rauhaa yhdessä Karibian alueen vähiten tunnetussa kohteessa.Belize, entinen Brittiläinen Honduras, on Väli-Amerikan ainoa englanninkielinen valtio ja sen historia Britannian siirtomaana, merirosvojen tukikohtana ja Maya-valtakunnan osana tekevät siitä yhden alueen kiinnostavimmista vierailukohteista. Belize tarjoaa matkailijalle sademetsiä, Maya-kulttuurin raunioita, sekä lukuisia pieniä paratiisisaaaria koraliriuttoineen – läntisen pallonpuoliskon suurin riutta sijaitsee Belizessä ja Light House Reefin Great Blue Hole on yksi maailman halutuimmista sukelluskohteista. Erityisesti rannikon edustalla sijaisteva San Pedron saari, "La Isla Bonita" ja Ambergis Caye houkuttelevat kauniilla maisemillaan, rannoillaan ja hitaalla elämänmenollaan, sekä tasokkaalla hotellitarjonnallaan.

Belizessä lomailun voi helposti jakaa mantereen sademetsiin ja Maya-kulttuuriin tutustumisen ja rantalomailun kesken ja pikkusaaret ovat kuin luotuja häämatkan viettoon. Belize tunnetaan varsinkin Yhdysvalloissa julkisuutta vapaa-ajallaan välttelevien tähtien lomakohteena; kuuluisuudet Gene Simmonsista Francis Ford Coppolaan ovat löytäneet Belizestä itselleen piilopaikan, jälkimmäinen ihastui paikkaan niin, että perusti Belizeen oman hotellin. Aktiviteeteja Belizessä riittää: patikointi, viidakko- tai jokiretket sademetsissä kanootilla tai renkailla kelluen, ratsasturetket ylämailla ja niin edespäin. Belize on Karibian monipuolisin matkakohde.


Starlight Tours tarjoaa Belizessä täydet kohdepalvelut.KieliEnglanti
Väkiluku110 000
Pinta-ala360 km2
ValuuttaItä-Karibian dollari
Miten lennetäänLontoon tai New Yorkin kautta, lisäksi välilasku Barbadoksella tai Saint Lucialla. Pienemmille saarille jatkettaessa yli-yön-pysähdys pääsaarella.
Stop-over
-suositus
New York tai Lontoo
LaivayhteydetSäännöllinen lauttaliikenne kahdeksan suurimman saaren välillä
YhdisteleBarbados, St. Lucia
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaYksi täysimittainen kenttä Canouanin saarella
Paras aika matkustaaTammi-toukokuun tai loka-joulukuun välillä
Lisätietoawww.discoversvg.com

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN