Häämatkat


Starlight Tours Häämatkapalvelu toteuttaa unohtumattoman ja yksilöllisen häämatkan henkilökohtaisesti räätälöitynä alusta loppuun.
Tarjoamme hääpareille mahdollisen ylelliseen majoitukseen ja luksusluokan palveluun useissa ranta- ja saarikohteissamme. Valittavana on kymmenien ylellisten hotellien ja palveluntarjoajien erikoispaketteja jotka on suunniteltu juuri häämatkaansa viettäville pariskunnille.


Häät ulkomailla?

Starlight Tours järjestää ulkomailla naimisiin menosta haaveilevalle täydellisen paketin matkoineen, tarvittavine dokumentteineen, kuljetuksineen ja hääjuhlineen. Varaamme hääpaikan, anomme tarvittavat luvat ja tilaamme ajat kampaajalle, kauneushoitolaan ja järjestämme paikalle kuvaajan ja tarjoiilun, musiikista puhumattakaan.

Vihkiminen ulkomailla on yllättävän helppoa – yleensä tarvitaan vain englanninkielinen virkatodistus, joskin vaatimukset vaihtelevat hieman kohteesta riippuen.

Aikaa ulkomailla tapahtuvan vihkimisen suunnitteluun kannataa varata noin muutama kuukausi, joskin asiantuntijamme voivat tarvittaessa järjestää luvat jo muutamassa päivässä!

Katso lista kohteista, joissa vihkiminen on mahdollista ja pyydä tarjous tai varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen asiakaspalvelustamme!Mikäli haluatte järjestää häänne unelmakohteessanne, kauttamme järjestyvät niin perinteiset polynesialaiset hääseremoniat Tahitilla tai muilla Tyynenmeren saarilla, kuin vihkimiseen liittyvien järjestelyiden, lupien ja dokumenttien hankinta ja käännätys.

Häämatkoja ja -järjestelyitä varten suosittelemme varamaan ajan asiakaspalvelustamme henkilökohtaista tapaamista varten. Voitte myös lähettää alustavan häämatkatoiveenne oheisella yhteydenottolomakkeella ja asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä ensi tilassa.

Suosituimpia häämatkakohteitamme ovat Ranskan Polynesiassa sijaitsevat Tahiti ja Bora-Bora, sekä Fidzi ja Cook-saaret. Muita suosikkikohteita ovat Bali, Costa Rica, sekä uutuuskohteemme Intian valtameressä - Lakkadiivit.

Yksi hauskimmista osista naimisiin menossa on häämatkan suunnittelu. Vastaukset seuraaviin kysymyksiin helpottavat matkakohteen valintaa ja auttavat täydellisen häämatkan suunnittelussa.


Koska olette lähdössä?
Kaikissa kohteissa on niin sanotut sesonkiajat joihin vaikuttavat esimerkiksi ilmaston vaihtelut, vuodenajat ja paikalliset lomailuajat. Joissain kohteissa vaihtelut eivät ole suuria, mutta esimerkiksi Karibiansaarilla on selkeä hurrikaaniaika, jolloin matkailu ei ole suositeltavaa. Kaakkois-Aasiassa vaikuttavat taas useat eri sadekaudet. Tämä kannattaa huomioida matkaa suunnitellessa, jos toivotte lomallanne auringonpaistetta.
Kirsikkapuut kukkivat Japanissa maalis-hutikuussa. Keniassa on mukavan viileää kesällä.
Sesonkien muutosten aikaansaamat muutokset hinnoissa kannattaa myös huomioida. Korkeimman sesongin aikana saattavat hinnat olla moninkertaiset verrattuna hieman hiljaisempiin ajankohtiin. Pienellä matkustusajankohdan muutoksella saattaa säästää pitkän pennin!Ruokaa!
Oletko uskalias? Haluatko kokeilla paikallisia herkkuja? Entä puolisosi? Monilla resorteilla on korkeatasoinen keittiö joka tarjoilee länsimaista ruokaa, mutta paikallisia herkkuja pitää hakea hieman kauempaa. Tämä on kuitenkin monissa kohteissa helppoa, varsinkin jos asut alueella jossa on enemmän turismia tai vaikka paikallisen kylän liepeillä.
Helppo ratkaisu ruoan suhteen on tietenkin täysihoito hotellissa. Usealla resortilla paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuminen onnistuu turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan valmistamana.
Hieman extremempiä ruokailukokemuksia voi hakea ympäristöstä. Starlight Tours tarjoaa myös monipuolisia viinitilakierroksia ja viinitastingeja, sekä muita kulinaristia houkuttelevia palveluita kohteissaan- Kysy lisää asiakaspalvelustamme!Mitä se maksaa?
Varmasti yksi suurimmista kysymyksistä matkaa suunnitellessa. Matkan hinta riippuu tietysti paljon kohteesta, majoituksen tasosta ja ohjelmasta. Eri maiden hintataso vaihtelee paljon keskenään. Kannattaa perehtyä hieman pikallisten palvelujen hintoihin. Mitä maksaa ateria ravintolassa? Paljonko taksi? Entä pullo olutta? Näin olet paremmin varautunut kuluihin paikanpäällä. Majoituskuluissa voi tehdä selviä valintoja oman budjetin mukaan. Onko tilauksessa 5*+++ majoitus, all inclusive, päivittäisellä jalkahieronnalla vai ehkä 3* hotelli rannalla jossa on paljon paikallisia ravintoloita ja polkupyörävuokraamo? Häämatka-asiantuntijamme antavat tarvittaessa suuntaviivoja ja neuvovat budjetillenne soveltuvan kohteen valinnassa.


Kuinka paljon aikaa?
Olennaista on myös kuinka paljon tästä ajasta olet valmis viettämään lentokoneessa. Lento Intiaan kestää 5,5 tuntia, mutta Fidzille 40 tuntia. Jos matka-aikasi on kaksi viikkoa, ei ole niin merkitystä jos perillepääsy paratiisisaarelle kestääkin jonkin aikaa. Jos ohjelmassa on 7 päivää lomaa, et varmasti halua viettää puolta siitä istumassa lentokoneessa! Myös tämä kannatta pitää mielessä kohdetta valittaessa.
Jos haluat yhdistää useamman maan matkaasi, kannattaa varata aikaa, kohteista riippuen, noin viikko /maa.Paikallinen kieli ja kommunikointi
Häämatkalla ei luonnollisesti kaivata suomenkielistä opasta, joten kohteen valintaan voi vaikuttaa myös kielitaito. Englannilla pärjää hyvin ympäri maailmaa, erityisti parempitasoisissa hotelleissa ja resorteissa, mutta joissakin kohteissa ranskan tai espanjan taidosta on todellista hyötyä. Vaikka paikallinen kieli ei taipuisikaan löytyy hotelleista ja ravintoloista aina kielitaitoisia ihmisiä valmiina auttamaan. Jos itse vielä vaivautuu opettelemaan pari paikallista fraasia (esim. ”Hei” ja ”Kiitos”) on vastaanotto varmasti lämmin.

Yöelämä / Hiljaisuus?
Minkälainen loma on mieleenne? Oletteko villejä juhlijoita, kultturelleja historianharrastajia, rentoutumista ja rauhaa haluavia vai kaikkia näitä? Kohteenvalinta on tärkeää myös tässä mielessä. Jos villit juhlijat päättävät lähteä Malediiveille saattaa olla pettymys jos he päätyvät 5* resorttiin, muuten autiolle saarelle ja koko saarella on alkoholin nauttiminen kielletty! Toisaalta rentoutumista hakeva ei varmasti arvosta seinänaapurina sijaitsevaa yökerhoa joka paukuttaa bassoa läpi yön.
Jos paikallinen, perinteinen musiikkitarjonta kiinnostaa, kannattaa valita kohteeksi maa jossa on rikas musiikkikulttuuri.

Seikkailemaan!
Miltä kuulostaisi safari Etelä-Afrikassa tai vaellus Kilimanjaron huipulle Tansaniassa? Entä laskettelu Japanissa tai Iranissa? Oman auton vuokraaminen Uudessa-Seelannissa tai patikointi Inka Traililla Perussa? Seikkailumatka on varmasti mieleenpainuva kokemus. Häämatkaksi sopiva malli voisi olla esimerkiksi viikko seikkailua yhdistettynä viikkoon korallinvärisen meren rannalla rentoutumista.

Historiaa, kulttuuria
Muinaisten kulttuurien raunioita, katedraaleja, antiikinaikaisia taisteluareenoita tai paikallisia kyliä ja niitten kulttuuria. Inspiroivaa matkustamista eri kulttuurien tuomien elämysten keskellä. Yöpykää Intiassa vanhoissa maharadjojen palatseissa ”tuhannen ja yhden yon” tarinoiden tunnelmissa tai keskellä savannia Masai-heimon majoissa Keniassa. Tällainen elämys pysyy mielissänne ikuisesti.Vesi ja urheilu
Kiinnostaako sinua ja puolisoasi sukeltaminen tai snorklaus , entä surffaus?. Oletteko jo osaavia harrastajia, vai haluaisitteko kokeilla ensimmäistä kertaa? Melkein kaikissa tropiikin rantakohteissa tämä on mahdollista. Sukellukseen sopivat vedet ja ne jotka sopivat surffaukseen ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Huomioi tämä matkaa suunnitellessa. Urheilun ystävän hääohjelmaan voisi myös kuulua melonta, koskenlasku, riippuliito tai ratsastus.


Ihmiset, kanssaihmiset?
Haluatteko omaa rauhaa vai haluatteko olla toiminnan polttopisteessä? Tämä vaikuttaa myös paljon kohdevalintaan? Onko hotellinne kohderyhmä nuoret aikuiset vai ehkä seniorigolfaajat? Tunnetteko olevanne oikealla resortilla vai oletteko ehkä hieman ulkopuolisia lapsiperheiden mekastaessa ympärillä. Oikean kohteen ja majoituksen löytyminen on olennainen osa onnistunutta matkaa.
Haluatteko suureen, 200 huoneen hotellikompleksiin yökerhoineen vai pienelle resortille jossa on 20 villaa rannalla ja rauhallinen tunnelma?
Haluatteko tehdä ostoksenne mieluummin Diorin ja Armanin butiikeissa vai ostellen paikallisia käsitöitä ja taidetta markkinoilta?
Tietenkin kaiken tämän voi yhdistää esimerkiksi olemalla rantaparatiisin rauhassa ensimmäisen viikon ja suunnistaa suurkaupungin sykkeeseen seuraavaksi.Majoitus
Kuinka herkkä olet kosteudelle ja kuumuudelle? Tämä vaikuttaa sekä kohteen valintaan, että myös majoituksen tyyliin. Jos ihosi herkistyy helposti kosteassa ja kuumassa, on ilmastoitu huone helpottava valinta.
Kuinka lähelle luontoa haluatte? Kiinteät hotelliseinät tuovat turvallisuudentuntua, mutta yöpyminen viidakossa moskiitoverkon alla saattaa olla upea elämys. Haluatteko korkeatasoisen, tilavan huoneen, jossa on ihanaa laiskotella ja rentoutua, vai vietättekö aikanne mieluummin ulkona, ympäristöä tutkien, jolloin huone voi olla pienempi ja vaatimattomampi? Haluatteko merinäköalan?Luksusta
Häämatkaa suunnittelevalle on tarjolla useita elämyksellisiä luksusvaihtoehtoja all-inclusive risteilyistä loisteliaisiin yksityisjuniin. Kuumailmapallosafarit, palatsihotellit, yksityissaaret, romanttiset illalliset aitiolla trooppisella rannalla tai vaikka


Fidzi
Hyvät sukellus- ja snorklausmahdollisuudet. Paikalliset ihmiset hyvin ystävällisiä. Enimmäkseen rantabungalow majoitusta. Resortit kaukana toisistaan.


Tahiti
Hyvät sukellus ja snorklausmahdollisuudet. Tunnettu veden ylle rakennetuista bungaloweistaan. Uskomattoman kauniit maisemat. Yksityisiä rantoja ja rauhallisia resortteja.


Hawaji
Hyvä ilmasto matkustaa ympäri vuoden. Paljon vesiurheilumahdollisuuksia ja seikkailuaktiviteettejä. Hyvä kohde pitää häät paikanpäällä, koska hintataso on kohtuullinen ja palvelun taso korkea.


Karibia
Tunnettu all inclusive- palveluistaan. Karibialta löytyy suuri valikoima eri kulttuureja, musiikkia ja ruokia. Hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja upeat maisemat. Risteilyt ovat suosittu tapa tutustua useampiin, pienempiin saariin ja niiden kulttuureihin.


Australia ja Uusi-Seelanti
Hieno kohde seikkailunhaluisille. Kaikkea laskettelusta kuumiin lähteisiin. Patikointia, ratsastusta, vesiurheilua. Voit helposti yhdistää matkaan myös rentoutumista Tahitin valkoisilla hiekoilla.


Kaakkois-Aasia
Täällä yhdistyvät hienot rantakohteet ja muinaisten kulttuurien ja uskontojen juuret. Kaakkois-Aasia on täynnä historiallista nähtävää, uskomattoman kaunista luontoa ja paikallisen kulttuurin lumoa.


Afrikka
Safari Afrikassa on mieleenpainuva kokemus. Esimerkiksi Kenia, Tansania ja Etelä-Afrikka tarjoilevat mahdollisuuksia päästä savanneille ja sademetsään ihastelemaan afrikkalaisen luonnon kauneutta. Myös kulttuurien kirjo Afrikassa on laaja. Asu korkeatasoisesti varustellussa teltassa safarileirissä tai keskellä savannia paikallisen heimon vieraana.
Afrikan safarin voi helposti yhdistää rantakohteeseen. Sansibar, Seychellit, Malediivit tai Mauritius ovat oivia kohteita rentoutua safarin jälkeen Afrikassa.


Seychellit, Malediivit ja Mauritius
Upeita hääkohteita. Hyvät sukellus- ja snorklausmahdollisuudet. Mahtavat maisemat. Herkullista ruokaa ja mielenkiintoisia kulttuureja. Hotellit ovat korkeatasoisia ja monesti omilla rannoillaan. Monet kokonaan omilla saarilla.


Näissä kohteissa vihkiminen onnistuu:

Aruba
Australia
Bahama
Barbados
Bermuda
Cooksaaret
Costa Rica
Curacao
Dominikaaninen tasavalta
Etelä-Afrikka
Fiji
Grenada
Indonesia (Bali)
Jamaika
Kanada
Kenia
Mauritius
Meksiko
Montserrat
Seychellit Samoa
Sansibar
St. Kitts & Nevis
Tahiti
Thaimaa
Uusi-Kaledonia
Uusi-Seelanti
Yhdysvallat
Yhdysvaltain Neitsytsaaret


OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME