Kiertomatkat


Bhutan - Ukkoslohikäärmeen Kuningaskunta / 9 vrk (Delhi)

Bhutan on yksi maailman eristyneimmistä valtioista - tämä pieni buddhalainen kuningaskunta Himalajan kätköissä säännöstelee tarkasti maahan pääsevien turistien määrää säilyttääkseen omaperäisen kulttuurinsa. Starlight Tours tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vierailla tässä Ukkoslohikäärmeen kuningaskuntana tunnetussa valtiossa ja tutustua sen huimiin vuoristomaisemiin ja perinteiseen elämänmenoon. Bhutanin viisumi sisältyy matkan hintaan.

  • Huom! Viisumijärjestelyjä varten matka on varattava vähintään kaksi kuukautta ennen lähtöä!

Sisältää yksityiskiertomatkan Delhi - Paro - Thimphu - Mendengang - Gangtey Gompa - Paro - Delhi omalla oppaalla, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, lounaat ja päivälliset Bhutanissa, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, yksityiset lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, pääsymaksut nähtävyyksillä, Bhutanin viisumin, sekä lennon Delhi - Paro - Delhi turistiluokassa (Druk Air).Bhutan - Ukkoslohikäärmeen kuningaskunta - 9 vrk
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Aamupäivällä kuljetus lentokentälle ja lento Paroon, Bhutaniin, josta kuljetus Thimphuun. Lennon aikana avautuvat upeat näköalat vuoristomaisemiin ja reitti ohittaa mm. Mt. Everestin. Perillä Thimpussa tervetuliaisillallinen ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 3Tutustuminen Thimphuun ja sen nähtävyyksiin, mm. kansalliskirjasto arvokaine Buddhalaisine käsikirjoituksineen, perinteisen lääketieteen museo, Dechenchhollingin laakso, sekä vierailu hopea- ja kultaseppien pajoissa.
Päivä 4Vierailu kaupungin basaareilla ja Bhutanin parlamentissa, sekä kuningas Jime Dorje Wangchukin haudalla.
Päivä 5Siirtyminen Dochulan laakson kautta Mendegangiin ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 6Kokopäiväretki Gangey Gompaan ja tutustuminen ympäröiviin vuoristomaisemiin, lounas vuoristossa ja paluu hotelliin.
Päivä 7Siirtyminen Paroon Thimphun ja Simtokha Dzongin linnoituksen kautta. Majoittumine hotelliin.
Päivä 8Vierailu kansallismuseossa ja Drukgley Dzongilla.
Päivä 9Aikaisin aamulla kuljetus Paron lentokentälle ja lento Delhiin, jossa vaihto paluulennolle, tai kuljetus Delhiin (lisävuorokausia varanneille).

Hotellit:

Bhutanilaisilla hotelleilla ei ole internetsivuja. Vahvistamme hotellit varauksen yhteydessä. Kaikki käyttämämme hotellit ovat vaatimattomasta tasostaan huolimatta siistejä ja niissä on kaikki ns. perusmukavuudet.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN