Tervetuloa Kolumbiaan!


Kolumbian tasavalta

Kolumbia on valtio Etelä-Amerikassa. Sen rajanaapureita ovat, pohjoispuolella Karibianmeri, idässä Venezuela, kaakossa Brasilia, etelässä Peru ja Ecuador ja lännessä Panama sekä Tyyni valtameri. Kolumbia on 2000-luvun puolivälin jälkeen noussut jaloilleen pitkään kestäneen sisällissodan jäljiltä ja maa on valmis vastaanottamaan matkailijat takaisin upeaan luontoonsa ja rannoillensa.

Kolumbian sijainti Tyynenmeren ja Karibianmeren, sekä Amazonin jokialueen ja sademetsien välissä tekee maasta yhden Amerikan monipuolisimmista matkakohteista - Karibian hiekkarannat, Tyynenmeren rannikon koskemattomat sademetsät ja hiekkaiset lahdenpohjukat, keskiosan vuoristoalueet kahvinviljelyalueineen ja Amazonin ainutlaatuinen jokiluonto ovat kaikki yhdisteltävissä juuri sopivaksi matkakokemukseksi.

Starlight Tours tarjoaa täydet kohdepalvelut Kolumbiassa, turvallisesti ja luotettavasti. Kysy lisää Kolumbiasta asiakaspalvelustamme ja pyydä kohde-asiantuntijaltamme ehdotus omaksi matkaksesi tähän kaikista Etelä-Amerikan maista ystävällisimpään.

Ryhmille voimme tarjota myös suomenkielisen oppaan palvelut Kolumbiassa.


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN