Kiertomatkat


Gulmarg - Ski India / 8 vrk (Delhi)

Gulmarg tarkoitta kukkien laaksoa ja sijaitsee yhdessä Kashmirin kauneimmista laaksoista miltei kolmen kilometrin korkeudella merenpinnasta. Gulmargissa sijaitsee myös maailman korkeimmalla sijaitseva golfkenttä ja köysirata. Hiihtomatkamme Kashmiriin sisältävät kaiken mitä tarvitaan; kaikki ateriat, yksityiset kuljetukset, tasokkaan majoituksen,oman oppaan niin rinteissä, kuin retkilläkin, sekä lentoliput Delhistä Srinagariin. Tutustu Gulmargin hiihtokeskukseen Kahsmirin osavaltion turistisivuilla.

Sisältää majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, lounaan ja päivällisen, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, rinne- ja hissiliput (4vrk), suksien tai lumilaudan vuokran (4vrk), henkilökohtaisen opaan (sekä rinteessä, että kuljetusten aikana), sekä lennon Delhi - Srinagar - Delhi.

  • *Lisäyöt mahdollisia Gullmargissa, Srinagarissa ja Delhissä!


Ski India - Gulmargin rinteet - 8 vrk
Päivä 1Saapumien Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Aamupäivällä kuljetus lentokentälle ja lento Srinagariin, jossa edustajamme vastaanotto ja kuljetus hotellille Gulmargiin.
Päivä 3Rinteessä Gulmargissa.
Päivä 4Rinteessä Gulmargissa.
Päivä 5Rinteessä Gulmargissa.
Päivä 6Rinteessä Gulmargissa.
Päivä 7Siirtyminen Gulmargista Srinagariin ja majoittuminen luksusluokan asuntolaivaan.
Päivä 8Kuljetus Srinagarin lentokentälle ja lento Delhiin. Myöhemmin paluu Suomeen tai kuljetus haluttuun hotelliin.

Hotellit:

  • Delhi - 3* Hotel Sahara -ei kotisivua- (1 yö)
  • Gulmarg - 3* Hotel Pine Palace -ei kotisivua- (5 yötä)
  • Srinagar - 3* Mahjong Houseboat Mahjong Houseboat (1 yö)

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN