Räätälöidyt ja yksilölliset matkat yksityishenkilöille ja ryhmilleStarlight Tours on erikoistunut räätälöityihin matkoihin, joiden sisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Räätälöity matka voi olla yhtä hyvin unelmien häämatka, rantaloma, safari tai esimerkiksi yksityinen kiertomatka omalla oppaalla ja yksityiskuljetuksilla. Tarjoamme täydet ja luotettavat kohdepalvelut yli 170:ssä valtiossa ympäri maailman – kattava kohdeverkostomme takaa saumattoman palvelun myös harvinaisemmissa kohteisssa ja mahdollistaa yhdistelmä- ja kiertomatkat joissa yhdistellään useita erilaisia kohteita ja aktiviteetteja.

Räätälöidyllä matkalla lentokenttä- ja maantiekuljetukset hoituvat omalla autolla ja kuljettajalla, majoitus varataan juuri asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja hotellihuoneen tyypin voi valita vapaasti. Nähtävyyksillä aikaa keskittyä olennaiseen jää enemmän, kun oppaalla on suuren ryhmän sijasta mahdollisuus keskittyä vain teidän toiveisiinne ja kysymyksiinne. Yksityisellä kiertomatkalla on myös mahdollista päästä kohteisiin, joihin turistiryhmien pääsyä on rajoitettu ja paikkoihin, joihin turistibussit eivät mahdu. Koska matka on teidän yksityismatkanne, on joustavuus tietysti toista luokkaa kuin ryhmän kanssa matkustettaessa – muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia ja kiinnostavalla nähtävyydellä voikin viettää vaikka muutaman ylimääräisen tunnin mikäli siltä tuntuu.

Koska räätälöidyllä matkalla matkustavaa asiakasta ei lasketa hotelleissa osaksi ryhmää, on palvelu usein parempaa ja yksilöllisempää. Useat käyttämämme hotellit eivät majoita turistiryhmiä juuri taatakseen yksityismatkustajille paremmat mahdollisuudet rentoutumiseen ja omaan rauhaan. Erityisesti häämatkojen osalta on mielestämme tärkeää, että majoitus on hotellissa, joka osaa ottaa huomioon matkan ainutlaatuisen merkityksen ja jossa oma rauha ja hyvä palvelu ovat taattuja.

Matkan aikana asiantuntevat ja luotettavat kohde-edustajamme pitävät matkustajistamme hyvää huolta – alkaen lentokentällä nimikyltin kanssa odottavasta vastaanottajastanne, kuljettajastanne ja oppaastanne. Matkan ajan käytössänne on 24h vuorokaudessa päivystävä suomenkielinen hätänumero, sekä paikallisedustajamme englanninkielinen päivystysnumero.

Starlight Toursin asiantunteva asiakaspalvelu räätälöi kuhunkin maahan ja kohteeseen sopivan henkilökohtaisen matkaohjelman niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Järjestämme aktiviteetit, oppaat, kuljetukset, majoituksen, lennot, risteilyt, junaliput, ruokailut, golf-kierrokset ja tarvittaessa suomalaisen tulkin ja matkaoppaan palvelut - vaikka henkilökohtaisesti juuri teitä varten. Järjestämme myös tarvittaessa matkaan lähtijöille infotilaisuuden matkakohteesta tai -alueesta matkan teemaan liittyen.

Sivuillamme on esitelty kohteemme ja muutamia hotelli ja reittiesimerkkejä kuhunkin maahan – nämä ovat luonnollisesti vain jäävuoren huippu kattavasta tarjonnastamme – pyydä tarjous unelmiesi matkasta asiakaspalvelustamme!


Tervetuloa Starlight Tours kaukomatkojen maailmaan!


Starlight Tours
Mechelininkatu 16
00100 Helsinki
Tel: +358-9-424 77 516
Fax: +358-9-856 57 057
Email: info@starlighttours.fi
Web: www.starlighttours.fi

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME