Tervetuloa Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin!


Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat eli Arabiemiirikunnat (epävirallisissa yhteyksissä myös nimityksiä Arabiemiraatit ja Arabiemiirikuntien liitto käytetään yleisesti) on pääosin autiomaan peittämä valtio Arabian niemimaan kaakkoisosassa. Sen rajanaapurit ovat Oman, Qatar ja Saudi-Arabia. Se koostuu seitsemästä emiirikunnasta. Valtion pinta-ala on noin 90 000 neliökilometriä. Väkiluvuksi on arvioitu noin neljä miljoonaa, joista suurin osa on kansalaisuutta vailla olevia vierastyöläisiä.


UAE UAE UAE

Abu Dhabi

Abu Dhabi (joskus Abu Zaby) on suurin seitsemästä emiraatista, jotka muodostavat Arabiemiirikuntien liiton. Abu Dhabi on myös samanniminen kaupunki ja maan pääkaupunki. Vuonna 2000 siellä asui noin miljoona ihmistä, joista 80 % siirtolaisia. Lähes 70 % maan varakkuudesta on sijoittunut tähän emiraattiin. Vuodesta 2009 alkaen Abu Dhabissa on ajettu Formula 1 -osakilpailu, joka ajoittuu marraskuun alkuun. Kysy hotellipakettejamme F1-viikonlopuksi asiakaspalvelustamme.

Dubai

Dubai on väkirikkain emiraatti unionissa ja pinta-alaltaan toiseksi suurin Abu Dhabin jälkeen. Dubai erottuu muista arabiemiraateista sillä, että sen öljytulot muodostavat vain 6 % sen bruttokansantuotteesta. Suurin osa emiraatin tuloista perustuu Jebel Ali Free Zone (JAFZ) -talousalueelle ja kasvavasti turismille. Starlight Tours tarjoaa hyvätasoisia ja monipuolisia kokous- ja palkintomatkapaketteja myös Dubaihin, kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme.Abu Dhabin kaupunkiloma

Omatoimimatka
Matkaohjelma löytyy täältä


Dubain kaupunkiloma

Omatoimimatka
Matkaohjelma löytyy täältä


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN