Tervetuloa Brittiläisille Neitsytsaarille!


Brittiläiset Neitsytsaaret

Brittiläiset Neitsytsaaret sijtaitsee keskisellä Karibialla Puerto Ricon itäpuolella. Alue kattaa yli kuusikymmentä saarta ja se on Iso-Britannian merentakainen territorio. Neitsytsaaret on Karibian kiistatta paras purjehduskohde; tasaiset pasaatituulet ja tasainen, helposti ennustettava ilmasto ja olosuhteet, mukavan päivämatkan pituiset siirtymiset saarten välillä, sekä matala verotus ovat houkutelleet purjehtijoita nimeämään paikan kotisatamakseen.

Neitsytsaaret on myös matkailijalle paras paikka kokeilla purjehdusta Karibialla; kokeneille kippareille tarjolla on laaja valikoima "bare boat" veneitä ja mukavuudenhaluisemmille ja ensikertalaisille on mahdollisuus vuokrata vene miehistöllä, tai vuokrata hyttipaikka valitulle reitille isommasta veneestä.Neitsytsaaret on erittäin hyvätasoinen matkakohde; erityisesti pääsaarella Tortolalla ravintolatarjonta on uskomattoman monipuolinen ja tasokas saaren kokoon nähden. Koska Neitsystaarille ei tehdä charter-lentoja ja se on tietoisesti välttänyt maasaturismia, koostuvat saarten majoitusvaihtoehdot pienistä boutique- ja luksusresorteista, sekä purjehtijoille suunnatuista marina-hotelleista.

Saarten välillä on helppo liikkua yhteysveneillä ja veneen vuokraaminen päiväksi on mukava tapa etsiä itselleen autiosaari tai –ranta piknikiä tai snorklausretkeä varten. Suurin osa alueen saarista on erittäin harvaan asuttuja tai käytännössä asumattomia – saarten väestöstä 85% asuu Tortolan saarella, joten lopuille 59:lle saaren kesken jää yhteensä vain noin 4000 asukasta!

Britannian Neitsytsaaret ovat klassista Karibiaa parhaimmillaan, rauhallinen elämänmeno yhdistettynä tasokkaisiin palveluihin, vähäiseen turistimäärään, valkosiin hiekkarantoihin, kirkkaansiniseen mereen, kauniisiin koralliriuttoihin ja laiturissa kelluviin purjeveneisiin, sekä selkeästi havaittavaan brittiläisvaikutukseen tekevät Neitsytsaarista yhden Karibian eksklusiivisimmista kohteista.

Starlight Tours tarjoaa Neitsytsaarilla täydet kohdepalvelut.


KieliEnglanti
Väkiluku28 500
Pinta-alaYhteensä 153 km2
ValuuttaYhdysvaltain dollari
Miten lennetäänEi suoria lentoja Euroopasta, kahdella välilaskusta New Yorkin ja San Juanin tai Lontoon ja Antiguan kautta
Stop-over
-suositus
New York
LaivayhteydetSaarten välillä, sekä Yhdysvaltain Neitsytsaarille (St. Thomas)
YhdisteleBritannian Neitsytsaarille pääsee Suomesta helpoiten Yhdysvaltain Neitsytsaarten kautta, jotka on helppo yhdistää matkaan. Myös Puerto Rico ja Antigua ovat hyviä vaihtoehtoja.
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaEi
Paras aika matkustaaTammi-heinäkuun välillä
Lisätietoawww.bvitourism.com

Hotelleja Brittiläisillä Neitsytsaarilla

Biras Creek Resort  Biras Creek Resort
Long Bay Beach  Long Bay Beach

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN