Tervetuloa Caymansaarille!


Caymansaaret

Caymansaaret sijaitsee läntisellä Karibialla Kuuban eteläpuolella ja on Iso-Britannian merentakainen itsehallinnollinen territorio. Kolme pääsaarta Grand Cayman, Cayman Brac ja Litte Cayman ovat kaikki vajaan tunnin lentomatkan sisällä toisistaan.

Caymansaarten ehkä tunnetuin piirre liittyy verovapauteen – saaret eivät ole koskaan verottaneet tuloja ja tästä seurannut veropakolaisten ja offshore-yritysten tuomat sijoitukset ovat auttaneet pientä saarivaltiota nostamaan elintasonsa niin, että sen henkeä kohden laskettu bruttokansantuote on nykyään maaillman 15 korkeimman joukossa ja saaren infrastruktuuri on länsimaisella tasolla.Caymansaaret sopivat niin häämatka-, sukellus-, perhe-, kuin rantalomakohteeksikin – saaret ovat turvallisia ja palveluita on tarjolla runsaasti – lisäksi saarten verovapaa status mahdollistaa edulliset ostokset.

Maantieteeltään tasaisen ja metsäisen Grand Caymanin kuuluisa Seven Mile Beach – yli kymmenen kilometrin luonnontilainen hiekkaranta ja Stringray City – hiekkasärkkä, jossa sadat kesyt rauskut leikkivät uimareiden kanssa ovat ainutlaatuisia vierailukohteita. Cayman Bracilla, toisella pääsaarella, joka kohoaa vuoristoisena jyrkästi heti meren pinnasta, on tarjolla elämyksiä niin lintubongarelille, kuin patikointia harrastaville ja saarista pienin, Little Cayman on noin 20 neliökilometrin kokoinen asumaton ja suojeltu paratiisisaari, jolla on eritysluvan perusteella sallittu vain muutama eritttäin tasokas resortti – tämä saari on eritysesti häämatkalaisen suosiossa.

Caymansaarten majoitusvaihtoehdot ovat erittäin tasokkaita; pienet boutique-resortit ja suurten kansainvälisten luksusketjujen hotellit tarjoavat monipuolisen valikoiman majapaikkoja niin "barefoot-luksusta", kuin klassisempaakin tyyliä suosivalle.


Starlight Tours tarjoaa Anguillalla täydet kohdepalvelut.KieliEnglanti
Väkiluku56 500
Pinta-ala260 km2
ValuuttaCaymansaarten dollari tai Yhdysvaltain dollari
Miten lennetäänMiamin, New Yorkin tai Lontoon kautta
Stop-over
-suositus
New York tai Miami
LaivayhteydetEi
YhdisteleJamaika, Panama
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKaksi hyvätasoista kenttää Grand Caymanilla
Paras aika matkustaaJoulu-huhtikuun välillä
Lisätietoawww.caymanislands.co.uk

Hotelleja Caymansaarilla

The Ritz-Carlton, Grand Cayman  The Ritz-Carlton, Grand Cayman Grand Cayman Beach Suites  Grand Cayman Beach Suites
Marriott Grand Cayman Beach Resort  Marriott Grand Cayman Beach Resort The Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort  The Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort
Compass Point Resort  Compass Point Resort AGrand View Condominiums  Grand View Condominiums
Sunset Cove  Sunset Cove Sunshine Suites Resort  Sunshine Suites Resort
The Alexander Hotel  The Alexander Hotel Castles  The Reef Resort

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN