Tervetuloa Albaniaan!


Albanian tasavalta

Albanian tasavalta eli Albania (albaniaksi Shqiperia eli kotkien maa) on tasavaltainen valtio Balkanilla, Euroopassa. Sen rajanaapureita ovat Serbia, Montenegro, Makedonia ja Kreikka. Lännessä Albania rajoittuu Välimereen.Kiertomatka, 8 päivää

Opastettu matka. Matkaohjelma löytyy täältäRantaloma, 8 päivää

Omatoimimatka. Kysy lisää asiakaspalvelustammeHotellit

Albanian turismi-infrastruktuuri on vielä kehitysasteella ja hyvätasoisista hotelleista on pääkaupungin ulkopuolella pulaa. Tilanne on kuitenkin nopeasti korjaantumassa ja useat kansainväliset ketjut ja hyvätasoiset paikalliset yrittäjät ovat tulleet tai tulossa markkinoille. StarlightTours käyttää ja suosittelee vain hotelleita joihin olemme itse tutustuneet ja jotka täyttävät länsimaiset vaatimukset ja takaavat rentouttavan ja sujuvan palvelun lomallasi.


Albaniassa käytämme seuraavia hotelleita:

Tirana: 	
		Sheraton Hotel and Towers Tirana *****
		Hotel President ****
		Diplomat Fashion Boutique Hotel ***
		Diplomat Hotel ***

Durres:         
		Adriatik Hotel *****
		Nais Hotel ***
		Oaz Hotel ***
	
Vlora:		
		Pavarsia Hotel ***
		New York Hotel ***

Saranda:	
		Butrinti Hotel *****

StarlightTours välittää huoneita muihinkin Albanialaisiin hotelleihin, myös yksittäisille matkailijoille, pyydä tarjous.


Kuljetukset

Tieliikenne on Albaniassa kaoottisen tuntuista tottumattomalle, tiet paikoitellen erittäin huonossa kunnossa ja varsinkin vuoristossa näkyvyys ajoittain huono. Emme suosittele auton vuokraamista ilman kuljettajaa. Käytämme kaikkiin kuljetuksiimme ja retkiimme uusia, hyväkuntoisia, ilmastoituja ja turvavöillä varustettuja tila-autoja, pikkubusseja tai linja-autoja. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita, paikallisen liikennekulttuurin tuntevia ja turvallisuustietoisia ammattilaisia.

StarlightTours vuokraa ja välittää henkilö- ja tila-autoja, sekä pikkubusseja kuljettajalla myös yksityisille matkailijoille, pyydä tarjous.


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN