Kiertomatkat


Intian "Kultainen Kolmio" / 8 vrk (Delhi)

Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Delhi - Mandawa - Jaipur - Agra - Delhi; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Delhin, Agran, Mandawan ja Jaipurin nähtävyyksiin, sekä Taj Mahaliin, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

  • Lisämaksusta päivähuone lähtöpäiväksi Delhissä.
Kultainen kolmio - 8 vrk
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Delhin nähtävyyksiin; Red Fort, Qutab Minar, Hymaunin mausoleumi, India Gate, Jamaa Majidin moskeija ja Raj Ghat - Mahatma Gandhin hautamuistomerkki.
Päivä 3Aamulla siirtyminen Mandawaan ja majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä opastettu tutustuminen kaupungin nähtävyyksiin; Painted Mansions, Mandawan linnoitus ja Chokhanin ja Ladian upeasti koristellut havalit.
Päivä 4Siirtyminen Jaipuriin ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 5Tutustuminen Amber Fort -linnoitukseen ja Kalin temppeliin Jaipurissa. Iltapäivällä vierailu Tuulten palatsissa, observatoriossa ja kaupungin museossa.
Päivä 6Aamupäivällä kuljetus Agraan, matkan varrella vierailu Fatehpur Sikrissä, Mogulien pääkaupungissa.
Päivä 7Opastettu tutustuminen Agran nähtävyyyksiin; Taj Mahal ja Agran linnoitus.
Päivä 8Iltapäiväksi paluu Delhiin, jossa mahdollisuus ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn ennen kuljetusta lentokentälle.

Hotellit:


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN