Kiertomatkat


Palatsien ja linnoitusten Intia / 13 vrk (Delhi)

Intia on kuuluisa upporikkaista maharadjoistaan, upeista palatseistaan ja satumaisista linnoituksistaan. Tämän ainutlaatuisen yksityiskiertomatkan reitti kulkee halki pohjois-Intian mielenkiintoisimpien maisemien ja tarjoaa mahdollisuuden kokea miltä tuntuu elää kuin maharadja - majoitus matkan aikana on entisissä palatseissa ja linnoituksissa toimivissa ylellisissä boutique-hotelleissa!

Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Delhi - Mandawa - Bikaner - Khimsar - Jaisalmer - Jodhpur - Pushkar - Jaipur - Agra - Delhi; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Delhin, Bikanerin, Jaisalmerin, Jodhpurin, Jaipurin, Fathepurin, Fathepru Sikrin ja Agran nähtävyyksiin, sekä Taj Mahaliin, majoituksen hyvätasoisissa palatsi/boutique hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

Palatsien ja linnoitusten Intia
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Delhin nähtävyyksiin; Red Fort, Qutab Minar, Hymaunin mausoleumi, India Gate, Jamaa Majidin moskeija ja Raj Ghat - Mahatma Gandhin hautamuistomerkki.
Päivä 3Aamulla siirtyminen Mandawaan ja majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä opastettu tutustuminen kaupungin nähtävyyksiin; Painted Mansions, Mandawa linnoitus ja Chokhanin Bansidharin, Poddarin ja Ladian upeasti freskoilla koristellut havalit.
Päivä 4Siirtyminen Bikaneriin ja majoittuminen hotelliin. Iltapäivällä tutustuminen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin; Junagarhin 37 palatsista koostuvaan linnoitukseen, sen museoon, sekä kaupungin basaareihin. Myöhemmin iltapäivällä vierailu kamelifarmilla, jossa kasvatetaan kaupungin ylpeyksiä - maailman nopeimpia kilpakameleita!
Päivä 5Aamulla ajomatka Khimasariin ja majoittuminen hotelliin. Khimasarissa on aikaa tutustua kaupungin palatseihin ja linnoitukseen tai rentoutua hotellilla.
Päivä 6Aamupäivällä kuljetus Jaisalmeriin - hiekkaerämään saareksi kutsuttuun linnoitettuun keidaskaupunkiin, joka oli bhati rajputien hallintokaupunki. Majoittumien hotelliin ja aikaa tutustua kaupunkiin tai rentoutua hotellilla.
Päivä 7Opastettu tutustuminen Jaisalmerin loisteliaisiin ja taidokkaasti koristeltuihin palatseihin, sekä kaupungin Hindu ja Jain temppeleihin, joista hienoimmat ovat yli 800-vuotiaita. Illalla retki kaupungin ulkopuolelle auringon laskiessa hiekkadyynien taakse ja värjätessä autiomaan uskomattomiin värisävyihin.
Päivä 8Aikaisin aamulla lähtö kohti Jodhpuria ja Lunia. Linnoitettu kaupunki palatseineen seisoo kukkuloilla aivan Thatin autiomaan rajalla. Opastettu tutustuminen kaupugin palatseihin ja linnoitukseen ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 9Aamupäivällä kuljetus Pushkariin ja majoittuminen hotelliin. Aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin tai rentoutua hotellin uima-altaalla.
Päivä 10Siirtyminen Jaipuriin - Rajastanin pääkaupunkiin - ja majoittuminen hotelliin. Aikaa tutustua kaupungin vaaleanpunaisen ja oranssinvärisiin rakennuksiin ja palatseihin tai rentoutua hotellilla.
Päivä 11Opastettu tutustuminen Jaipuriin ja Amber Forton linnoitukseen ja palatsiin elefantin selässä ratsastaen, sekä opastettu kierros Maharadzan kaupunkipalatsissa ja sotamuseossa, sekä kaupungin kuuluisassa observatoriossa jonka seitsemästätoista jättimäisestä mittalaitteesta useimmat toimivat yhä edelleen kellontarkasti.<
Päivä 12 Siirtyminen Agraan ja vierailu Fathehpur Sikrissä - mughalien vanhassa pääkaupungissa. Agrassa majoittuminen hotelliin ja illalla opastettu tutustuminen Agran linnoitukseen.
Päivä 13Opastettu vierailu Taj Mahalilla, jonka jälkeen kirtoajelu Agran kaupungissa ja iltapäiväksi paluu Delhiin, jossa mahdollisuus ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn ennen kuljetusta lentokentälle.

Hotellit:


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN