Yhdysvaltojen Karibia

Karibian saaristo on erittäin monipuolinen alue ja tarjoaa matkailijalle tasokkaat palvelut, upeat maisemat ja lämpimän ilmaston yhdistettynä hyviin yhteyksiin ja infrastruktuuriin.

Monet saarikohteet ovat kooltaan pieniä, mutta jopa näköetäisyydellä toisistaan sijaitsevien saarten väliset erot voivat olla suuria; siirtomaahistoria ja entisen tai nykyisen emämaan kieli ja kulttuuri, alkuperäisväestön tavat ja perinteet, sekä vaihteleva maantiede tekevät jokaisesta saaresta oman kokonaisuutensa. Siinä missä toiset saarista ovat vuoristoisia ja sademetsien peitossa, ovat toiset täysin tasaisia ja hiekkaisia.

Karibia tunnetaan parhaiten lämpimästä ilmastostaan ja kauniista rannoistaan, kirkkaan turkoosista merestä ja asukkaidensa rennosta elämänasenteesta. Alueen sadat saaret tarjoavat täydellistä rantaa ja sukelluspaikkaa etsivälle lukemattoman määrän vaihtoehtoja pienistä majataloista ja boutique-luksus hotelleista täyden palvelun all-inclusive resortteihin.

Karibian alueella on helppo matkustaa; viisumeita ei vaadita, eikä alueella esiinny malariaa tai muita vaarallisia tartuntatauteja, joten erityisiin rokotuksiin ei ole tarvetta.

Lämpötila Karibialla laskee harvoin alle 20 asteen - yleisimmin elohopea näyttää tasaantuneen 25 ja 28 asteen välille, sillä meren keskellä tropiikissa lämpötilavaihtelut ovat pieniä. Merivesi on uimalämpöistä kautta vuoden, eikä edes pahaenteisesti ”hurrikaanisesongiksi” nimetty sadekausi vaikuta koko alueeseen kerralla – eteläisimmät saaret ja Etelä-Amerikan pohjoisrannikko ovat kesäsateiden ulottumattomissa, joten Karibialta löytyy sopiva kohde rantalomailuun läpi vuoden.

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN