Tervetuloa Keniaan!


Kenian tasavalta

Kenian tasavalta eli Kenia on Itä-Afrikassa sijaitseva valtio, joka rajoittuu kaakossa Intian valtamereen, idässä Somaliaan, pohjoisessa Etiopiaan, luoteessa Sudaniin, lännessä Ugandaan ja etelässä Tansaniaan.

Vehreitten ylänköjen sumuiset aamut ja Masai Maran laajat savannit, Kenia-vuoren lumiset huiput ja Intianmeren lämpimät vedet tekevät Keniasta juuri sen monipuolisen kohteen, jona se on tunnettu. Sen savannit ovat täynnä villieläimiä ja järvet elättävät lukemattomia lintuparvia. Maisemat ovat hätkähdyttävän kauniita. Harvinaisia eläinlajeja ja tuhatpäisiä gnu-laumoja laukkaamassa savanneilla. Kenian luonto on ihmeellinen.


Kenia Kenia Kenia

Kenia

Luksus-safarit Keniassa ja Tansaniassa

Unohtumattomia elämyksiä Afrikan parhaaksi valitun safarijärjestäjän matkassa. Yksityisleirit, ammattitaitoiset oppaat, hyvin valitut reitit ja ympäristön huomioonottava toimintatapa takaavat luotettavan, ekologisen ja turvallisen tavan nähdä villieläimet omassa elinympäristössään. Hintoihin sisältyy täysihoito, majoitus, vastaanoton ja lentokenttäkuljetukset, sekä useita safari-ajoja luonnonsuojelualueilla. Mahdollisuus tutustua maisemiin myös kuumailmapallon kyydissä. Safarien kesto 3 – 16 vrk.

Lue lisää safareistamme: Starlight Tours Safarit »Telttasafarit

Starlight Tours tarjoaa nyt Keniassa Ambosellin ja Masai Maran alueilla elämyksellisen telttasafarin – tämän lähemmäksi Afrikan luontoa ei pääse!

Matkaohjelma löytyy täältä

Kenia-safari - rantaloma-yhdistelmä, 11 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Kenia Road-safari, 8 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 1. Kenia, Amboselli - safari, 4 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 2. Masai Mara - leijonasafari, 6 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 3. Kenia - perhesafari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 4. Kenia, "Best of" -luksussafari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Naimisiin safarilla!

Kenia on helpottanut ulkomaalaisten virallista vihkimistä ja Starlight Tours tarjoaa nyt mahdollisuuden lailliseen ja Suomessa hyväksyttyyn vihkiseremoniaan edustamillamme safarileireillä!

Lisätietoja täältä

Paikallisia sanomalehtiä:

The Standard

The Daily Nation

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN