Kiertomatkat


Kerala - Etelä-Intian trooppinen helmi / 10 vrk (Cochin - Trivandrum)

Keralan osavaltio Intian eteläosassa Arabianmeren rannalla on säilyttänyt omaperäisen kulttuurinsa johon ovat sekoittuneet arabialaisten, kiinalaisten, hollantilaisten, portugalilaisten ja britannialaisten kauppiaiden ja siirtomaaisäntien tavat ja vaikutteet. Keralan osavaltio on Intian vauraimpia, siisteimpiä ja hyvä vaihtoehto myös suurempia kultturishokkeja välttelevälle! Vietä rentouttava rantaloma maailman upeimpiin kuuluvilla rannoilla, tutustu alueen kulttuuriin, sekä mauste- ja teeviljelmiin tai nauti perinteisistä ayurveda hieronnasta tasokkaissa hotellessamme tällä ainutlaatuisella yksityiskiertomatkalla.

Sisältää yksityiskiertomatkan Cochin - Munnar - Periyar - Kumarakom - Kovalam omalla oppaalla, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset yksityiskuljetukset, lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, pääsymaksut nähtävyyksille, sekä risteilyliput Munnarissa ja Periyarissa.


Kerala - Etelä-Intian trooppinen helmi - 10 vrk
Päivä 1Saapuminen Kochiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Siirtyminen Munnariin, matkan varrella vierailu teeplantaasilla, perillä majoittumien hotelliin ja iltapäivällä opastettu tutustuminen maustebasaareihin, sekä risteily Munnarin järvellä.
Päivä 3Vapaata ohjelmaa Munnarissa, tai rentoutumista hotellilla.
Päivä 4Siirtyminen Periyariin ja majoittuminen hotelliin. Myöhemmin risteily Periyarin järvellä luontoa ja eläinkuntaa ihaillen - risteilyreitti kulkee Periyarin tiikerinsuojelualueen läpi. Risteilyn aikana on mahdollisuus nähdä myös kylpeviä norsuja.
Päivä 5Opastettu viidakkoretki ja vierailu Periyarin maustebasaareilla aamupäivällä.
Päivä 6Aamulla siirtyminen Kumarkomiin ja majoittuminen asuntolaivaan, josta risteillen kohti Alleppeytä ohi lipuvia maisemia, riisipeltoja ja temppeleitä ihaillen.
Päivä 7Aamulla laiva saaapu Alleppeyhin, josta kuljetus Kovalamiin ja majoittuminen hotelliin meren rannalla.
Päivä 8Rentoutumista rannalla tai hotellin altaalla. Mahdollisuus ayerveda-hoitoihin.
Päivä 9Rentoutumista rannalla tai hotellin altaalla. Mahdollisuus ayerveda-hoitoihin.
Päivä 10Iltapäivällä kuljetus Trivandrumin lentokentälle ja paluulennolle.

Hotellit:

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN