Kiertomatkat


Bangaram Island / Paratiisisaaret Intian valtameressä / 10 vrk (Delhi)

Lakkadiivien (Lakshadweep) saariryhmä sijaitsee noin 500 kilometrin päässä Intian länsirannikolta Malediivien pohjoispuolella. Saaret ovat kokonaisuudessaan luonnonsuojelualuetta ja ulkomaalaisten pääsyä alueelle rajoitetaan tarkasti. Starlight Tours tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden lomaan Bangaramin asumattomalla paratiisisaarella - saarella ei tyylikkään yksinkertaisesti sisutettujen parinkymmenen luksusmökin lisäksi sijaitse muuta asutusta. Nauti uskomattoman sinisestä merestä, kookospalmujen rauhallisesta huojunnasta ja pitkistä hohtavan valkoisista hiekkarannoista. Koska matkustajamäärät ovat tarkkaan rajattuja, on saarilla uskomattoman rauhallista ja oman laguunin löytäminen ei tuota ongelmia. Alueen luonto, kalakanta, korallit ja merikilpikonnat luovat uskomattoman elämyksen!

Sisältää erikoisluvan oleskeluun Lakkadiivien erikoishallintoalueella, lentokenttävastaanotot ja kuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sisäiset lennot Mumbai - Cochin - Agatti - Cochin - Mumbai, sekä venekuljetuksen Agatti - Bangram, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, sekä hotelliaamiaiset.Bangaram Island - Paratiisisaaret Intian valtameressä - 10 vrk
Päivä 1Saapuminen Mumbaihin, josta jatkolento Cochinin. Iltapäivällä lento Agatin saarelle Lakkadiiveille ja noin puolentoista tunnin venekuljetus Bangaramin saarelle.
Päivä 2Rentoutumista rannalla, mahdollisuus sukellukseen, snorkkelointiin, tai syvänmeren kalastukseen.
Päivä 3Rentoutumista rannalla, mahdollisuus sukellukseen, snorkkelointiin, tai syvänmeren kalastukseen.
Päivä 4Rentoutumista rannalla, mahdollisuus sukellukseen, snorkkelointiin, tai syvänmeren kalastukseen.
Päivä 5Rentoutumista rannalla, mahdollisuus sukellukseen, snorkkelointiin, tai syvänmeren kalastukseen.
Päivä 6Rentoutumista rannalla, mahdollisuus sukellukseen, snorkkelointiin, tai syvänmeren kalastukseen.
Päivä 7Rentoutumista rannalla, mahdollisuus sukellukseen, snorkkelointiin, tai syvänmeren kalastukseen.
Päivä 8Kuljetus Agattin saarelle, josta lento Cochin kautta Mumbaihin, jossa vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin Mumbaissa.
Päivä 9Aikaisin aamulla kuljetus Bomabyn lentokentälle ja lento Helsinkiin.
Huom. Ohjelman voi yhdistää risteilyyn Keralan Backwaters aluella tai kaupunkilomaan Mumbaissa!

Hotellit:

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN