Rantalomat


Rentoudu, lepää, sukella, surffaa…vietä unohtumaton loma, merkkipäivä tai häämatka eksoottisissa ja aurinkoisissa kohteissamme, hyvässä hotellissa tai omassa huvilassa, kaukaisella saarella, valkoisella hiekalla, palmujen alla, lämpimän ja kirkkaan sinisen meren rannalla, rauhassa ilman turistilaumoja ja muita massamatkailun lieveilmiöitä.

Lähde silloin kun haluat ja viihdy niin pitkään kuin huvittaa. Kaikki kohteemme ovat saatavilla läpi vuoden.


Starlight Tours tarjoaa tasokkaan vaihtoehdon pakettimatkoille. Kauttamme on varattavissa tasokkaita rantalomia kohteissa, joihin charter lennot eivät yllä ja joissa on mahdollisuus nauttia omasta rauhasta, merestä, auringosta ja hyvätasoisten hotellien palveluista. Kaikki rantalomamme ovat yksilöllisesti asiakkaillemme räätälöityjä – matkapäivät voidaan sovittaa lomien ja säiden mukaan ja matkalle pääsee lyhyelläkin varoitusajalla ilman ennakkovarauksia. Tarjoamme kymmenien tuhansien tasokkaiden hotellien muodostaman valikoiman yli 150:ssä kohdemaassa ympäri maailman. Vältämme seuramatkajärjestäjien suosimia alueita, kohteita ja hotelleita ja keskitymme siihen mitä parhaiten osaamme – yksilöllisten matkaelämysten tarjoamiseen.

Alla on lueteltu muutamia suosikkikohteitamme – maiden nimiä klikkaamalla pääsette kunkin maan omalle esittelysivulle, josta löytyvät esimerkit hotelleista ja palveluista. Tarjontamme laajudesta ja yksilöllisyydstä johtuen emme voi listata kaikkia saatavilla olevia hotelleita sivuillamme - parhaiten löydätte toiveitanne vastaavan hotellin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sivuilta löytyvällä lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.


Rantalomiimme sisältyy aina edestakaiset lentokenttäkuljetukset, sekä 24h puhelinpäivystys kohteessa ja Suomessa.


OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME