Tervetuloa Kuubaan!


Kuuban tasavalta

Kuuba on Karibian suurin saari ja se tarjoaa matkailijalle pitkän rannikkonsa – joka sisältää yli 300 kilometria valkoista hiekkarantaa – lisäksi paljon historiallisia kohteita, siirtomaa-aikaisia kaupunkeja ja menneen maailman ilmapiiriä. Kuuba tunnetaan ystävällisistä ihmisistään, rommistaan ja tietysti sikaireistaan.


Kuuba Kuuba Kuuba

Maan turismi-infrastrukturi kehittyy nopeasti ja erityisesti Havanassa ja muutamissa rantakohteissa on suurten ketjuhotellien liäski tarjolla mielenkiintoisia boutique-tyyppisiä hotelleija, jotka on restauroitu taidolla vanhoihin sirtomaa-aikaisiin rakennuksiin ja palatseihin. Kuuban monipuolinen latino-afrikkalainen kulttuuri ja pitkä historia, sekä kaunis luonto ja saaren suuri koko tekevät maasta oivan kohteen pidemmällekin lomalle ja yksityiskiertomatkan yhdistäminen rantalomaan onkin muodostunut suosituksi tavaksi vierailla Kuubassa.

Koska saaren poliittinen järjestelmä on hidastanut turismin kehittymistä, löytyy Kuubasta paljon koskematonta ja "tutkimatonta". Suosittelemmekin tutustumaan Kuubaan myös ulkomaalaisille suunnattujen resort-alueiden ulkopuolella. Tähän räätälöintipalvelumme, yksityisoppaamme ja - kuljettajamme ovat omiaan.

Kuuban edullinen hitataso tekee omalla kuljettajalla ja opaalla toteutettavasta yksityiskiertomatkasta erittäin kilpailkuykyisen vaihtoehdon paketti- ja seuramatkoille ja antaa mahdollisuuden tutustua kohteisiin kiireettä ja omaan tahtiin ja vapaavalintaisille matka-ajalla!


Kuuba

Starlight Tours tarjoaa Kuubassa täydet kohdepalvelut.


Kuuba - kiertomatka, 10 päivää


KieliEspanja
Väkiluku11 240 000
Pinta-ala105 000 km2
ValuuttaKuuban peso
Miten lennetäänLontoon, Pariisin, Amsterdamin, Madridin tai Toronton kautta
Stop-over
-suositus
Madrid tai Toronto
LaivayhteydetEi
YhdisteleKuuban kauppasaarto estää suoran matkustamisen Yhdysvaltojen ja Kuuban välilä. Hyviä yhdistelmäkohteita ovat Meksikon Cancun ja Bahama, jota kautta myös jatkoyhteydet Yhdysvaltoihin onnistuvat.
Vihkiminen kohteessaEi
GolfiaYksi täysmittainen kenttä Varaderossa
Paras aika matkustaaTammi-kesäkuun tai marras-joulukuun välillä
Lisätietoawww.travel2cuba.co.uk ja www.gocuba.ca

Hotelleja Kuubassa

Hotel Saratoga  Hotel Saratoga Hotel Victoria  Hotel Victoria
Iberostar Playa Alameda  Iberostar Playa Alameda Melia Cayo Coco  Melia Cayo Coco
Paradisus Rio de Oro  Paradisus Rio de Oro Paradisus Varadero  Paradisus Varadero
Tryp Peninsula Varadero  Tryp Peninsula Varadero Blau Costa Verde Beach Resort  Blau Costa Verde Beach Resort
Breezes Jibacoa  Breezes Jibacoa Gran Hotel Iberostar Trinidad  Gran Hotel Iberostar Trinidad

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN