Tervetuloa Jordaniaan!


Jordania

Jordania on Lähi-idän vieraanvaraisin ja turistiystävällisin valtio, joka tarjoaa vierailijoilleen aurinkoisen ja lämpimän ilmaston, Punaisenmeren korallien ja rantojen lisäksi monipuolisen valikoiman historiallisia nähtävyyksiä sekä ainutlaatuisen elämyksen Kuolleenmeren kylpylöineen.

Jordanian kuuluisin nähtävyys on maailman seitsemän ihmeen joukkoon valittu Petran uskomaton kalliokaupunki, jossa vierailu onnistuu niin Akaban rantalomakohteista kuin Kuolleeltamereltäkin käsin.

Punaisenmeren rannalla Akabassa on nyt tarjolla myös Greg Normanin suunnittelema täysmittainen golfkenttä ‐ varaukset asiakaspalvelustamme. Lisätiedot: Ayla Golf.

StarlightTours on toiminut Jordaniassa vuodesta 2006 lähtien ja tarjoaa täydet kohdepalvelut koko maassa kokemuksella ja ammattitaidolla.


Jordania Jordania Jordania


Tutustu monipuoliseen matkavalikoimaamme!

Räätälöidyt matkat

Amman

Yhdistele vapaasti hotellit Ammanissa, Kuolleellamerellä, Petrassa ja Akabassa ja kierrä nähtävyydet omaan tahtiisi! Reitin voit suunnitella itse tai antaa asiantuntevan asiakaspalvelumme räätälöidä sopiva kokonaisuus.

Paketteihin voi sisällyttää majoituksen, vuokra-auton, lentokenttäkuljetukset, VIP-vastaanoton ja viisumiavustuksen, ateriat, oppaat, kuljetukset, sisäänpääsymaksut jne...

Englanniksi opastetut kiertomatkat ja rantalomapaketit

Wadi Rum

Viikoittaiset lähdöt Ammanista läpi vuoden. Katso matkaohjelma ja lisätiedot täältä!PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN