Tervetuloa Tansaniaan!


Tansanian yhdistynyt tasavalta

Tansanian yhdistynyt tasavalta eli Tansania on valtio Itä-Afrikassa. Sen rajanaapureita ovat Kenia, Uganda, Ruanda, Burundi, Kongon demokraattinen tasavalta, Sambia, Malawi ja Mosambik. Idässä se rajoittuu Intian valtamereen.


Tansania on luonnonkauneudesta kiinnostuneelle matkailijalle jättipotti. Neljäsosa sen maa-alueesta on suojeltua luonnonpuistoa. Tansaniasta löytyy myös paljon syrjäisiä ja koskemattomia alueita. Näillä alueilla pääset tutustumaan todelliseen Afrikkaan ja kokemaan aitoja tutkimusmatkailijan elämyksiä.

Tansanian rajojen sisältä löydät maineikkaita luontokohteita, kuten Serengetin luonnonpuiston, Ngorongoron kraaterin, Lake Manyaran ja Tarangiren luonnonpuiston. Myös Kilimanjaro, jonka korkein huippu ulottuu 5985 metrin korkeuteen on varmasti uskomaton matkakokemus. Huipulle voi kiivetä tai vain ihastella sen majesteettista silhuettia ympäröivän luonnonpuiston alueelta.

Tansanialaiset ovat tunnettuja iloisuudestaan ja vieraanvaraisuudestaan. Eri kulttuurien kirjo on laajaa tässä maassa jossa on 120 eri heimoa.

Tutustu myös Sansibar-saaren omaan maasivuun!


Tansania Tansania TansaniaEsimerkkejä matkoistamme Tansaniaan

Sansibar, 8 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Kilimanjaro, 7 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Safari, 9 päivää

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 1. Manyara ja Ngorongo, 5 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 2. Tarangire, Ngorongoro ja Serengeti, 7 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 3. Best of Tanzania - safari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 4. Luxury Highlights from the Air – lentosafari, 8 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN