Tervetuloa Jamaikalle!


Jamaika

Jamaica tunnetaan rytmeistään, reggae-musiikistaan, rommistaan ja ennen kaikkea pitkistä valkoisista hiekkarannoistaan. Jamaicasta muodostui jo 1950 luvulla yksi maailman halutuimmista rantakohteista, jossa rentoutuivat niin kuninkaalliset, kuin Hollywoodtähdetkin.

Jamaica tarjoaa loistavat puitteet lomailuun; saaren kymmenet golf-kentät ja sadat rannat, lämmin ja kirkas meri, lukuisat musiikkifestivaalit ja trooppinen luonto sademetsineen, sekä erittäin tasokas hotellivalikoima takaavat hyvät puitteet niin aktiivilomaa kuin täydellistä rentoutumiskokemusta etsivälle.

Starlight Toursin hotellivalikoima kattaa hyvien paikallisuhteidemma avulla miltei koko Jamaican tarjonnan, rantabungaloweista luksusresortteihin – erityisesti laajat ja tasokkaat all-inclusive-palvelut monissa resorteissa ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta.

Huom! Järjestämme myös yksityisiä 4-8 vrk kiertomatkoja Jamaicalle niin ykisttäisille matkustajille, pariskunnille, kuin ryhmillekin – matkaan sisältyy oma opas/kuljettaja, oma ilmastoitu tila-auto ja majoitus halutun tasoisissa hotelleissa ja lomaa voi kiertomatkan jälkeen jatkaa rannalla rentoutuen.


Starlight Tours tarjoaa Jamaicalla täydet kohdepalvelut.KieliEnglanti
Väkiluku2 900 000
Pinta-ala11 525 km2
ValuuttaJamaican dollari
Miten lennetäänLontoon, Miamin tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York
LaivayhteydetEi
YhdisteleCaymansaaret
Vihkiminen kohteessaOnnistuu
GolfiaKyllä, laaja valikoima tasokkaita kenttiä
Paras aika matkustaaTammi-huhtikuun tai loka-joulukuun välillä
Lisätietoawww.visitjamaica.com

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN