Overwater bungalows


Overwater Bungalowit, tai vedenpäälliset bungalowit, ovat yksi haaveilluimmista huonetyypeistä eksottista kaukomatkaa tai häämatkaa suunnittelevien asiakkaidemme keskuudessa. Sinisen laguunin ja valkoisten hiekkarantojen ympäröimät, kirkkaan veden päällä seisovat luksusvillat tarjoavat miltei satukirjamaisten maisemien lisäksi omaa rauhaa, ylellistä palvelua ja ainutlaatuisen kokemuksen maailman kauneimmilla rannoilla.

Koska veden päälle rakentaminen vaatii melko tyyniä aalto-olosuhteita ja kautta vuoden muuttumattomana pysyvän ilmaston, ovat vedenpäällisiä villoja tarjoavat resortit keksittyneet päiväntasaajan seuduille, alueille joissa meri pysyy tyynenä läpi vuoden, tai koralliriutat ja laguunit suojaavat rantoja.

Tunnetuimpia Overwater Bungalow -kohteita ovat Ranskan Polynesia – Tahiti, Moorea, Bora Bora ja muut alueen atolli-saaret, jotka ovat erityisesti häämatkalaisten suosiossa. Toinen tunnettu kohde on Malediivit, jossa miltei kaikki saarten resortit tarjoavat vedenpäällistä majoitusta jossain muodossa. Näiden lisäksi vedenpäällisiä bungaloweja löytyy myös muualta; Fidzi-saarilta, Malesiasta, Filippiineiltä, Meksikosta, Kambodzasta, Panamasta ja Belizestä, jopa Dubaista!

Alla suositellemiamme resortteja, jotka tarjoavat vedenpäällistä majoitusta. Pyydä tarjous suosikistasi asiakaspalvelustamme – räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden!


Ranskan Polynesia

Four Seasons Bora Bora
Intercontinental Bora Bora
St. Regis Bora Bora
Le Meridien Bora Bora
Sofitel Bora Bora Private Island
Hilton Bora Bora Nui
Le Meridien Tahiti
Intercontinental Tahiti
Le Tahaa Island Resort

Malediivit

Ayada Maldives
Kanuhura Resort
Anantara Kihava
Adaaran Resortit
Hufaden Fushi
Diamonds Athruga
Jumeirah Dhevanafushi
Taj Exotica
Conrad Maldives
One & Only Reethi Rai

Huom! Malediiveilla vaihtoehtoja löytyy runsaasti – pyydä tarjous ja lisätietoa asiakaspalvelustamme!

Dubai

The Palm Anantara

Fiji

Likuliku Lagoon
Laucala

Malesia

Mabul Water Bungalows
Avani Sepang
Pankor Laut Resort

Filippiinit

El Nido Resort

Kambodza

Song Saa Island Resort

Panama

The Coral Lodge

Meksiko

Rosewood Mayakoba

Cookinsaaret

Aitutaki Lagoon Resort

Belize

Thatch Caye Island

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME