Risteilyt

Starlight Toursin kautta varaat unohtumattomat risteilyt maailman merillä - katso lisätiedot reiteistä ja aikatauluista oheisista linkeistä ja pyydä tarjous tai lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Järjestämme risteilymatkalle myös lentokenttäkuljetukset ja majoitukset ennen ja jälkeen risteilyn. Tarjoamme myös rantaloma + risteily -yhdistelmiä Karibialla – esim. 5 vrk risteily Floridasta + 7 vrk rantaloma Aruballa tai Bahamalla! Pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme.


Risteilyvaihtoehdot
Niili lähellä Assuania Starlight Tours tarjoaa laajan valikoiman Niilin risteilyjä Egyptissä liityntäkuljetuksineen ja sisäisine lentoineen. Järjestämme risteilypaketteja Egyptiin myös suomenkielisellä opastuksella. Niilin risteilyt kulkevat Luxorin ja Assuanin välillä ja niihin on helppo yhdistää rantaloma tai yksityiskiertomatka. Katso esimerkkiohjelma täältä ja pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.
Silversea Ultra De Luxe -luokan puitteet ja palvelu tekevät Silversean risteilystä ainutlaatuisen kokemuksen. Jahtityyppisten alusten persoonalliset reitit antavat mahdollisuuden jopa maailmanympärysmatkaan.
Star Cruises Kaukoidän risteilyt kohteina Singapore, Thaimaa, Malesia ja Kiina.
Holland America Line Välimeri, Karibia, Bahamasaaret, Panaman Kanava, Etelä-Amerikka, Kanada ja Amerikan itärannikko; kesäisin myös Itämeri. Elegantti tunnelma!
Cunard Välimeri, Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Karibia, Bahamasaaret ja kesäisin myös Itämeri. Queen Elisabet 2 ja Queen Mary 2 edustavat brittiläisiä perinteitä arhaimmillaan.
Carnival Cruises Karibia, Bahamasaaret, Väli-Amerikka, Mexico ja Amerikan länsirannikko. Risteilyillä on paljon ohjelmaa lapsille ja aikuisille.
Costa Cruises Kanarian saaret, Välimeri, Mustameri, Karibia, Bahamasaaret ja Etelä-Amerikka. Kesäisin myös Itämeri ja Norjan vuonot. Aluksilla italialaista charmia.
Seabourn Karibia, Bahamasaaret, Etelä-Amerikka, Amerikan itärannikko, Singapore, Australia, Uusi-Seelanti, Kiina, Intia, Afrikka, Välimeri, Monaco, Ranskan Riviera, ja kesäisin myös Itämeri. Luksusjahdeilla on elegantti ja intiimi tunnelma.
Star Clippers tarjoaa luksusristeilyjä luksusvarustelluilla purjealuksilla Tyynellämerellä ja Intian valtamerellä
Royal Caribbean tunnetaan loistokkaista ja suurista Suomessa rakennetuista aluksistaan nimeltään Oasis of the Seas ja Allure of the Seas. Royal Caribbean tarjoaa risteilyjä maailman kaikilla merillä.

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME