Kiertomatkat


Deccan Odyssey - 8 vrk luksusjunan kyydissä!

Deccan Odyssey palaa raiteille täydellisen uudistusksen jälkeen ja tarjoaa nyt entistä tasokkaampaa palvelua ylellisessä ympäristössä. Junan matkassa on helppo kokea Intian siirtomaa-ajan romantiikkaa samalla maan historiallisilla kohteilla vieraillen. Tasainen ja mukava junakyyti sopii erityisesti Intian kiertämiseen, sillä maanteitä pitkin liikkuminen on usein hidasta. Junassa ateriat valmistetaan myös länsimainen matkustaja huomioon ottaen.

21-vaunuinen juna sisältää kaksi ravintolaa, kylpylän, ayerveda-hierontasalongin, business centerin internet yhteydellä, sekä baarin. Junan yksitoista makuuvaunua on jaettu tilaviin hytteihin, joita on vain neljä per vaunu, joten junassa on enimmilläänkin vain 88 matkustajaa. Hyttiluokkia on kolme; ”Silver”, ”Gold” ja ”Diamond”.

Suositellut lennot

Helsinki - Delhi/Mumbai - Helsinki tai Helsinki - Mumbai/Delhi - Helsinki

Matkaohjelma

Huom! Lähdöt sekä Mumbaista, että Delhistä aina keskiviikkoisin. Matka on tehtävissä molempiin suuntiin oheisen aikataulun mukaisesti. Matkaohjelma on tällöin ”peilikuva” alla ilmoitetusta.

Ti:Lähtö Helsingistä.
Ke:Saapuminen Mumbaihin vastaanotto lentokentällä ja kuljetus asemalle, jossa nousu junaan. Lähtö kohti Elloraa.
To:Pysähdys Ellorassa ja lähtö kohti Udaipuria.
Pe:Udaipur; tutustuminen Udaipuriin ja illalla lähtö kohti Rathanborea.
La:Vierailu Rathanboren tiikeripuistossa ja iltapäivällä lähtö kohti Jaipuria.
Su:Saapuminen Jaipuriin ja tutustuminen kaupungin kuulusiin nähtävyyksiin, Amber Fortiin ja Hawal Mahaliin. Illalla matka jatkuu kohti Agraa.
Ma:Pysähdys Fatehpur Sikhrin autiokaupungissa ja puoliltapäivin saapuminen Agraan, jossa vierailu Taj Mahalilla.
Ti:Saapuminen Delhiin. Tutustuminen kaupunkiin ja viimeinen yö junassa ennen kuljetusta lentokentälle paluulentoa varten.
Halutessanne voitte varata lisäpäiviä matkan alkuun tai loppuun, tai yhdistää junamatkan esimerkiksi rantalomaan Lakkadiiveillä, Keralassa tai Goalla!

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN