Tervetuloa Etelä-Afrikkaan!


Etelä-Afrikan tasavalta

Etelä-Afrikan tasavalta eli Etelä-Afrikka on tasavalta aivan Afrikan mantereen eteläisimmässä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik ja Swazimaa. Lesothon valtio sijaitsee enklaavina Etelä-Afrikan sisällä.

Maan ilmasto vaihtelee alueittain. Läntisessä Kapmaassa on välimeren ilmasto ja sisämaa on aroa eli puoliaavikkoa, jossa sataa kesäisin. KwaZulu-Natalissa on subtrooppista vyöhykettä.

Etelä-Afrikkaa voidaan pitää Afrikan mantereen suurvaltana ja sillä on alueen ylivoimaisesti suurin talous.


Etelä-Afrikka Etelä-Afrikka Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka

Starlight Tours tarjoaa unohtumattomia elämysmatkoja koko eteläisessä Afrikassa.

Kauttamme on varattavissa yksityisiä kiertomatkoja ja räätälöityjä paketteja mm. Kapkaupunkiin, Durbaniin, Port Elisabethiin, Pretoriaan ja Johannesburgiin sekä mielenkiintoisia safareita Kruegerin kansallispuistossa, golf-matkoja, ja viinitilavierailuja.

Etelä-Afrikan matkaan voi myös yhdistää vierailun jossain naapurimaista: Mosambikin hiekkarannat ja Botswanan villi luonto, sekä Namibian jylhät maisemat ovat kaikki lyhyen lentomatkan päässä Etelä-Afrikasata

Edustamme Suomessa myös maailmankuulua luksusjunaoperaattoria Rovos Railia.

Tutustu Etelä-Afrikan monipuoliseen tarjontaan valtion virallisilla turismisivuilla osoitteessa www.southafrica.net
Etelä-Afrikan safarit

Etelä-Afrikka on hyvien lentoyhteyksien, kehittyneen infrastruktuurin, hyvin hoidettujen luonnonsuojelualueiden ja tasokkaiden safarilodgejen, sekä monipuolisen oheistarjontansa johdosta Afrikan suosituin luksussafarikohde. Etelä-Afrikan kuuluisin safarialue, Kruger Park sijaitsee maan koillisosassa ja on yksi maailman suurimpia yhtenäisiä luonnonsujelualueita.

Kruger Park ja sitä täydentävät ympäristön valtavan suuret yksityiset suojelualueet tarjoavat koko afrikkalaisen eläimistön ja luonnon lajikirjon nähtäväksi. Alueen monipuoliset majoituspalvelut ylellisistä yksityislodgeista camping-alueisiin antavat mahdollisuuden safarielämyksiin halutulla tavalla ja tyylillä.

Etelä-Afrikka on alueeltaan jättimäinen ja safarialueita löytyy myös muualta; Pilanesbergin luonnonsuojelualueet muutaman tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista ja monet yksityiset suojelualueet Port Elizabethin, Durbanin ja Kapkaupungin lähistöllä antavat mahdollisuuden safariin myös maan etelä- tai itäsosissa vieraileville. Etelä-Afrikka soveltuu safarikohteeksi erityisesti korkeatasoisia palveluita etsivälle. Starlight Tours toimii yhteistyössä maan johtavien luksus- ja eko-safarioperaattorien kanssa ja voimme tarjota täydet palvelut koko Etelä-Afrikassa.

Katso lisää Etelä-Afrikan safari-sivulta!Esimerkkejä matkavaihtoehdoistamme - kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Etelä-Afrikan viinit ja luonto - yksityiskiertomatka

Kapkaupungista Kairoon Kapkaupunki - Wochester - Montague - Calitzdrop - Knysna - Mussel Bay - Hermanus - Kapkaupunki
Etelä-Afrikan kauneimmat maisemat, viinitilat ja luonto avautuvat tällä ylellisellä yksityiskiertomatkalla.

Hintaan sisältyy täysihoito, sisäänpääsymaksut, tasokas majoitus, oma englanninkielinen opas, kuljettaja ja ilmastoitu auto.


Rovos Rail - Kapkaupungista Kairoon

Rovos Rail Etelä-Afrikka – Zimbabwe – Sambia – Tansania & Sansibar – Uganda – Sudan – Egypti
"Kerran elämässä" - seikkailu Afrikan halki junalla, yksityiskoneella ja jokilaivalla. Rovos Railin luksusjuna tekee vuodessa kaksi edestakaista matkaa Kairon ja Kapkaupungin välillä.

Kun raiteet päättyvät Tansaniaan, jatketaan matkaa klassisella, mutta huippuvarustellulla DC4-yksityiskoneella kohti Sansibaria, Ugandaa ja Sudania. Egyptissä kuljetusmuoto vaihtuu loisteliaaseen jokiristeilijään ennen viimeistä lentomatkaa Kairoon.

Hintaan sisältyvät lennot, risteilyt, oma luksushytti junassa, täysihoito all-inclusive -periaatteela, kaikki aktiviteetit matkan varrella, sekä tarvittavat viisumit. Matkan kesto on 28 vuorokautta.

Lisätietoa tästä uskomattomasta matkasta saat
Rovos Railin kotisivuilta »


Rovos Rail -golf-safari

Etelä-Afrikka: Rovos Rail Pretoria - Phalaborwa –Hluhluwe - Durban – Ladysmith - Sun City – Pretoria
Kierrä viisi Afrikan hienoimmista golfkentistä luksusjunan kyydissä, matkan varrella myös opastettuja kierroksia ja safareita, muun muassa Krueger Park. Ohjelmaa myös ei-pelaaville matkustajille.

Hintaan sisältyvät luksusjunamatka täysihoidolla, kaikki aktiviteetit, green feet ja muut maksut, sekä Etelä-Afrikan viisumi.


Metsästysmatka Etelä-Afrikassa - Johannesburg - Botswanan raja

Metsästysmatka

Jokaisen metsästäjän unelma; suurriistan metsästystä Hemingwayn tapaan. Saatavilla valmiita "paketteja", sekä räätälöityjä ratkaisuja niin ryhmille kuin yksittäisille matkustajillekin. Hoidamme kaikki asiaan liittyvät luvat. Ohjelmaa myös ei-metsästäville osanottajille.

Katso lisätiedot ja paketit täältä tai pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Huom! Nyt saatavilla myös "green hunting" -metsästys nukutus- tai värikuula-aseella, joka ei vahingoita saalista. Kysy Catch-and-Release -pakettejamme mm. sarvikuonolle ja elefantille!

Kruger Park deluxe, 6 päivää

Krueger Park

Krugerin kansallispuistossa tehtävä safaripaketti, joka sopii myös lapsille. Voidaan helposti yhdistää vaikkapa rantalomaan! Matkaohjelma »

Johannesburg - Kruger - Kapkaupunki, 8 päivää

Johannesburg - Krueger - Kapkaupunki Matkaohjelma löytyy täältä


Route 62, Kapkaupunki, 8 päivää

Route 62Matkaohjelma löytyy täältä


Safarit: 1. Kruger Park - yksityislodge

Kruger Park Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 2. Pilanesberg - safari, 4 vrk

Pilanesberg Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 3. Sun City, Pilanesberg ja Kapkaupunki, 11 vrk

Sun City Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 4. Kruger Park, Kapkaupunki ja viinitilat, 9 vrk

Stellenboschin viinitilat Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 5. Kapkaupunki, Garden Route ja safari Port Elizabethin ympäristössä, 11 vrk

Garden Route Matkaohjelma löytyy täältä

Safarit: 6. Rovos Rail, Kruger Park ja Victorian putoukset, 9 vrk

Victorian putoukset Matkaohjelma löytyy täältä

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME