Veneen vuokraus


Starlight Tours tarjoaa laajan valikoiman purjeveneitä, jahteja, sekä katamaraaneja vuokralle maailman upeimmissa purjehdusmaisemissa! Kauttamme on varattavissa niin pelkkä ”bare boat” itse purjehduksesta nauttiville, tai räätälöityjä lomaristeilyitä omalla miehistöllä rentouttavaa kokemusta etsiville.

Veneen vuokraus miehistöllä antaa loistavat mahdollisuudet räätälöidä purjeveneristeily osaksi unelmalomaa, häämatkaa tai merkkipäivää!

Mikä olisi hienompaa kun lipua Tyynenmeren laguunissa katamaraanilla häämatkan alkajaisiksi, tai olla todella tavoittamattomissa merkkipäivänään keskellä välimeren ulappaa omasta rauhasta nauttien! Veneissä on koosta ja reitistä riippuen yhdestä kuuteen mihistön jäsentä, jotka huolehtivat purjehduksesta, joten aiempaa purjeshduskokemusta ei tarvita.

Veneitä voi vuokrata päiväksi, vikoksi tai pidemmäksi aikaa – myös pidemmille siirtymisille tai yksisuuntaisille matkoille.

Kaikki välittämämme veneet ja jahdit ovat tasoltaan ja varustukseltaan huippuluokkaa ja vaihtelevat kooltaan pienistä purjeveneistä ja katamaraaneista 82 jalkaisiin jahteihin. Tarkemman valikoiman kustakin kohteesta vuokrattavista veneistä saatte asiakaspalvelustamme.


Tahiti

Tällä hetkellä tarjoamme vuokrapalveluita seuraavissa kohteissa:

Aasia:

Afrikka:

Karibia:

Malediivit
Malesia
Thaimaa
Mauritius
Madagaskar
Seychellit
Etelä-Afrikka
Guadeloupe
Martinique
St. Maarten / St. Maartin
Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Eurooppa:

Lähi-itä:

Oceania:

Italia
Kreikka
Ranska
Mauritius

Sisilia
Korsika
Artabiemiraatit Uusi-Kaledonia
Tahiti ja Ranskan Polynesia


Pyydä tarjous veneen vuokrasta tai räätälöidystä risteilystä osoitteesta sales@starlighttours.fi tai puhelimitse asiakaspalvelustamme!

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME