Kiertomatkat


Golf Intia / 7 vrk (Delhi)

Intian "Kultaisen Kolmion" kaupungit Agra, Delhi ja Jaipur, sekä Taj Mahal yhdistettynä golf-kierroksiin Delhin ja Jaipurin golfclubeilla.

Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Delhi - Jaipur - Agra - Delhi; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Delhin, Agran ja Jaipurin nähtävyyksiin, sekä Taj Mahaliin, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien/golf-kenttien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, gree-feet ja golf-varusteiden vuokran, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

Golf Intia - 7 vrk
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Delhin nähtävyyksiin; Red Fort, Qutab Minar, Hymaunin mausoleumi, India Gate, Jamaa Majidin moskeijja ja Raj Ghat - Mahatma Gandhin hautamuistomerkki.
Päivä 3Golf-kierros Delhi Golf Clubilla ja aikaa ostoksille Delhin basaareissa.
Päivä 4Siirtyminen Agraan, majoittuminen hotelliin ja opastettu tutustuminen kaupungin nähtävyyyksiin; Taj Mahal ja Agran linnoitus.
Päivä 5Siirtyminen Jaipuriin, matkan varrella vierailu Fatehpur Sikrissä. Majoittuminen hotelliin Jaipurissa. Iltapäivällä vierailu Tuulten palatsissa, observatoriossa ja kaupungin museossa.
Päivä 6Tutustuminen Amber Fort -linnoitukseen ja Kalin temppeliin Jaipurissa, jonka jälkeen kierros Golfia Jaipurin golfklubilla.
Päivä 7Iltapäiväksi paluu Delhiin viimehetken ostoksia varten ja kuljetus lentokentälle.

Hotellit:


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN