Tervetuloa Bonaireen!


Bonaire

Bonaire on Alankomaiden kunigaskunnan erikoishallintoalue eteläisellä Karibialla, Etelä- Amerikan rannikon tuntumassas. Saaren väestöllä on Alankomaiden kansalaisuus ja se muodostaa yhdessä Aruban ja Curacaon kanssa niin sanotut "ABC-saaret".

Bonaire tunnetaan erityisesti sukelluskohteena; saaren sijainti Golf-virran keskellä on muodostanut saarta ympäröivistä riutoista todellisen sukeltajan paratiisin; virallisia sukelluskohteita on rannan läheisyydessä miltei 90, vedet ovat kirkkaat ja lämpimät läpi vuoden, ympäristössä on useita kiinnostavia hylkyjä ja alueella tavataan Karibian alueen laajin kirjo kalalajeja.Sukelluksen ja snorklauksen lisäksi Bonaire tarjoaa aktiivilomaa etsivälle myös maailman parhaiksi valitut purjelautailu- ja kiteboardingrannat, mahdollisuuksia pyöräretkiin ja kanoottivaelluksiin mangroverämeiköillä, sekä opastettuja kävelyreittejä patikointiin luonnonpuitoissa, jossa voi bongata yhden maailman harvinaisimmista lintulajeista, vain Bonairella esiintyvän kelta-vihreän lora-papukaijan.

Bonaire on hiukan syrjässä Karibian turistireiteiltä, joten se on säästynyt suurilta resorteilta ja charter-lennoilta – tämä kaikki tekee saaresta oivan kohteen omaa rauhaa ja aitoa paikallisväriä etsivälle matkailijalle. Bonaire sijaitsee Karibian "hurrikaanivyöhykkeen" eteläpuolella, joten se sovletuu matkakohteeksi myös silloin, kun useimmilla Karibian saarilla vallitsee sadekausi.


Starlight Tours tarjoaa Bonairella täydet kohdepalvelut.KieliHollanti, englanti
Väkiluku12 000
Pinta-ala290 km2
ValuuttaYhdysvaltain dollari
Miten lennetäänAmsterdamin tai New Yorkin kautta
Stop-over
-suositus
New York, Amsterdam
LaivayhteydetEi
YhdisteleABC-saarten kierros onnistuu kätevästi paikallislennoilla; Bonaire, Curacao ja Aruba voidaan yhdistää halutussa järjestyksessä niin, että menolento on yhdelle saarelle ja paluulento toiselta.
Vihkiminen kohteessaOnnistuu, mutta prosessi on hiukan hitaampi kuin muilla ABC-saarilla, joten vihkiminen on yleensä parempi hoitaa Aruballa.
GolfiaKyllä, yksi "brown course" Kralendijk:ssä
Paras aika matkustaaYmpäri vudoen
Lisätietoawww.tourismbonaire.com/

PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN