Kiertomatkat


Goa ja Mumbai - Beach & Bollywood! / 10 vrk (Mumbai)

Hyödynnä Finnairin suoria lentoja ja yhdistä tasokas rantaloma Goan paratiisirannoilla kaupunkilomaan Mumbain sykkeessä - aikaa shoppailuun ja rentoutumiseen!

Sisältää opastetun (yksityisopas) tutustumisen Mumbain nähtävyyksiin, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä lennon Mumbai - Goa - Mumbai turistiluokassa.

Beach & Bollywood - Goa & Mumbai - 10 vrk
Päivä 1Saapumien Mumbaihin, vastaanotto ja kuljetus hotelliin. Opastettu tutustuminen Mumbain nähtävyyksiin, mm. Prince of Wales museo, Dhobi Ghat, Gateway to India ja Mani Bhawan. Vaihtoehtoisesti aikaa shoppailuun ja omatoimiselle kaupunkiin tutustumiselle!
Päivä 2Aamupäivällä kuljetus Mumbain lentokentälle ja lento Goaan, jossa henkilökohtainen vastaanotto ja kuljetus hotelliin.
Päivä 3Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 3Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 4Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 5Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 6Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 7Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 8Hotellissa Goalla - mahdollisuus lisäretkiin ja ohjelmaan. *
Päivä 9Kuljetus Goan lentokentälle ja lento Mumbaihin, jossa henkilökohtainen vastaanotto ja kuljetus hotellille. Mahdollisuus viimehetken ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn Mumbaissa.
Päivä 10Kuljetus Mumbain lentokentälle paluulentoa varten.
* Kysy Goan retkistä ja aktiviteeteista asiakaspalvelustamme!
 Retket voi varata etukäteen tai paikan päältä.

Hotellit:


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN