Kiertomatkat


Intian ”Kultainen Kolmio” / 6 vrk (Delhi)

Näe Intian ”Kultaisen Kolmion ” kaupunkien; Delhiin, Agraan ja Jaipurin kuulusimmat nähtävyydet tällä upealla yksityiskiertomatkalla! Taj Mahal, Jaipurin tempplelit ja kuuluisa observatorio, sekä Delhin Red Fort ovat kierroksen kohokohtia!

Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Delhi - Jaipur - Agra - Delhi; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Delhin, Agran ja Jaipurin nähtävyyksiin, sekä Taj Mahaliin, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa, hotelliaamiaiset, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

Kultainen kolmio - 6vrk
Päivä 1Saapuminen Delhiin, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Delhin nähtävyyksiin; Red Fort, Qutab Minar, Hymaunin mausoleumi, India Gate, Jamaa Majidin moskeija ja Raj Ghat - Mahatma Gandhin hautamuistomerkki. Kierroksen jälkeen siirtyminen Agraan ja majoittuminen hotelliin.
Päivä 3Varhain aamulla opastettu tutustuminen Taj Mahaliin, joka on kauneimmillan auringon noustessa. Paluu hotellille ja aamiaisen jälkeen opastettu tutustuminen Agran nähtävyyksiin.
Päivä 4Siirtyminen Jaipuriin, matkan varrella vierailu Fatehpur Sikrissä, Mogulien pääkaupungissa.
Päivä 5Tutustuminen Amber Fort -linnoitukseen ja Kalin temppeliin Jaipurissa. Iltapäivällä vierailu Tuulten palatsissa, observatoriossa ja kaupungin museossa.
Päivä 6Iltapäiväksi paluu Delhiin, jossa mahdollisuus ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn ennen kuljetusta lentokentälle.

Hotellit:


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN