Kiertomatkat


Tiikerin jäljillä / 8 vrk (Delhi - Mumbai)

Bengalintiikeri on yksi maailman uhanalaisimmista eläinlajeista. Yhteistyössä intialaisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kissapetojen elämään Bhandavgarhin ja Kanhan luonnonsuojelualueella ja kansallispuistossa. Tasokkaat hotellimme viidakon keskellä luovat loistavat puitteet unohtumattomalle lomalle. Matkalla näkee myös Intian suurimmat kaupungit Delhin ja Mumbai ja kokee intialaista junaromantiikkaa 1-luokan yöjunassa Delhistä Katniin!

Sisältää englanniksi opastetun yksityiskiertomatkan Delhi - Katni - Bhandavgarh - Mumbai; opastetun (yksityisopas) tutustumisen Delhin nähtävyyksiin, sekä Kanhan ja Bhandavgarhin kansallispuistoihin, majoituksen hyvätasoisissa viidakkohotelleissa, hotelliaamiaiset Delhissä ja Bombayssa, täysihoidon viidakkohotelleissa, kaupunkien/hotellien/nähtävyyksien väliset kuljetukset, sekä lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla ja omalla kuljettajalla, 1lk junalipun omassa ilmastoidussa makuuvaunussa Delhi-Katni ja lentolipun Nagpur-Mumbai, sekä pääsymaksut nähtävyyksillä ja lentokenttäavustuksen.

Tiikerin jalanjäljillä -safari - 8 vrk
Päivä 1Saapumien Delhiin, vastaanotto ja kuljetus hotelliin.
Päivä 2Opastettu tutustuminen Delhin nähtävyyksiin, Red Fort linnoitukseen, Raj Ghatiin ja Chandni Chowkiin, iltapäivällä kuljetus rautatieasemalle ja junamatka Katniin.
Päivä 3Aamulla saapuminen Katnin asemalle, jossa kuljettaja odottaa. Siirtyminen Bhandavgarhin luonnonsuojelualuuelle ja majoittuminen viidakkohotelliin.
Päivä 4Aamulla ja illalla opastettu safari tiikerinsuojelualueella.
Päivä 5Aamupäivällä siirtyminen Kanhan kansallispuistoon ja majoittuminen viidakkohotelliin. Iltapäivällä opastettu safariajo tiikerinsuojelualuueella ja kansallispuistossa.
Päivä 6Aamu- ja iltapäivällä safariajot kansallispuistossa.
Päivä 7Aamulla viimeinen safarikierros viidakossa ja siirtyminen Nagpurin lentokentälle ja lento Mumbaihin, jossa vastaanotto ja avustus lentokentällä, sekä kuljetus hotelliin. Mahdollisuus shoppailuun tai tutustumiseen Mumbain nähtävyyksiin.
Päivä 8Kuljetus Mumbain lentokentälle paluulentoa varten.

Hotellit:


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN