Kiertomatkat


Kenia - Road safari / 8 vrkMatkaohjelma
Päivä 1Saapuminen Nairobiin. Kuljetus hotelliin. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 2Aamulla ajamme pohjoiseen. Lounas Aberdares Country Clubilla. Kuljetus Fairmont Arkiin, josta on upeat mahdollisuudet nähdä savannia ja sen eläimistöä. Yöpyminen hotellissa.
Päivä 3Aamiaisen jälkeen ajamme kuuluisalle Fairmont Mount Kenya Safari Clubille. Kirkkaana päivänä voit nähdä vuoren kaikessa komeudessaan. Tämä luonnonpuisto on oiva paikka nähdä paikallista luontoa ja eläimistöä. Golfaus mahdollisuus paikallisella kentällä. Yöpyminen alueen lodgeissa.
Päivä 4Aamulla kuljetus Sweetwaters Wildlife Sanctuaryyn. Safariajelu alueella. Tämä on Kenian ainut simpanssien suojelualue. Iltapäivä vapaa-aikaa luonnonpuiston alueella.
Päivä 5Aamulla kuljetus Nanyukin lentokentälle ja lento Great Rift Valleyn yli Masai Mara National Reserven alueelle. Tämä alue on kenties ainut alue koko Keniassa, jossa voi vielä nähdä paikallisen eläimistön yhtä monilukuisina, kuin se oli sata vuotta sitten. Kuljetus lodgeille. Iltapäivällä mahdollisuus safariajeluihin. Yöpyminen lodgeissa.
Päivä 6Safari. Yöpyminen lodgeissa.
Päivä 7Aikaisin aamulla mahdollisuus lähteä kuumailmapallosafarille alueen ylle. Mahtava mahdollisuus tutkia paikallista luontoa ilmasta. Yöpyminen lodgeissa.
Päivä 8Aamulla kuljetus lentokentälle ja lento takaisin Nairobiin.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN