Kiertomatkat


Kenia / Safari 3 / Perhesafari, 8 vrkMatkaohjelma
Päivä 1Yön yli lento Helsingistä Nairobiin.
Päivä 2Saapuminen Nairobiin aamulla, vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin Nairobin ulkopuolelle. Aikaa levähtää lennon jälkeen hotellin uima-altaalla rentoutuen.
Päivä 3Aamulla nouto hotellilta ja vierailu elefanttien orpokodissa, sekä kirahvien lastentarjassa, lounas KarenBlixenin talolla ja paluu hotelliin iltapäivällä.
Päivä 4Aamupäivällä kuljetus lentokentälle ja pienkonelento Samburan safarikentälle ja kuljetus avokattoisella safariajoneuvolla Sambura Intrepids -lodgelle. Iltapäivän lopulla safariajo.
Päivä 5Aamu- ja iltasafari, päivällä mahdollisuus osallistua KidsClub aktiviteetteihin, kameliratsastukseen jne.
Päivä 6Aamupäivällä pienkonelento suoraan Masai Maran safarikentälle ja siirtyminen Masai Intrepids -lodgeen, iltapäivällä safariajo.
Päivä 7Aamu- ja iltasafari, päivällä mahdollisuus osallistua KidsClub aktiviteetteihin.
Päivä 8Aamupäivällä pienkonelento Nairobiin ja jatkolento haluttuun rantalomakohteeseen tai Suomeen.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN