Etelä-Afrikan safarit
Miten?
Milloin?
Muuta...
Yhdistele!
Esimerkkejä:
Lisätietoja:

Etelä-Afrikan safarit

Etelä-Afrikka on hyvien lentoyhteyksien, kehittyneen infrastruktuurin, hyvin hoidettujen luonnonsuojelualueiden ja tasokkaiden safarilodgejen, sekä monipuolisen oheistarjontansa johdosta Afrikan suosituin luksussafarikohde. Etelä-Afrikan kuuluisin safarialue, Kruger Park sijaitsee maan koillisosassa ja on yksi maailman suurimpia yhtenäisiä luonnonsujelualueita.

Kruger Park ja sitä täydentävät ympäristön valtavan suuret yksityiset suojelualueet tarjoavat koko afrikkalaisen eläimistön ja luonnon lajikirjon nähtäväksi. Alueen monipuoliset majoituspalvelut ylellisistä yksityislodgeista camping-alueisiin antavat mahdollisuuden safarielämyksiin halutulla tavalla ja tyylillä.

Etelä-Afrikka on alueeltaan jättimäinen ja safarialueita löytyy myös muualta; Pilanesbergin luonnonsuojelualueet muutaman tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista ja monet yksityiset suojelualueet Port Elizabethin, Durbanin ja Kapkaupungin lähistöllä antavat mahdollisuuden safariin myös maan etelä- tai itäsosissa vieraileville. Etelä-Afrikka soveltuu safarikohteeksi erityisesti korkeatasoisia palveluita etsivälle. Starlight Tours toimii yhteistyössä maan johtavien luksus- ja eko-safarioperaattorien kanssa ja voimme tarjota täydet palvelut koko Etelä-Afrikassa.

Miten?

Etelä-Afrikan matkamme alkavat useimmiten Johannesburgista tai Kapkaupungista, joihin molempiin pääseee Helsingistä lentäen yhdellä vaihdolla. Järjestämme perillä jatkokuljetuksen safarialueille joko maanteitse tai pienkoneella/helikopterilla. Safariajot safareillamme tehdään tarkoitusta varten suunnitelluilla safariajoneuvoilla, joista on esteetön näkyvyys luontoon. Emme missään tapauksessa käytä halpa-safarien tai pakettimatkatoimistojen suosimia japanilaisvalmisteisia pikkubusseja, tai muita näköalaa, tai viiihtyvyyttä rajoittavia ratkaisuja. Safarioppaamme ovat englanninkielisiä, luonnontieteellisen koulutuksen saaneita alansa ammattilaisia.

Majoitus safareilla on tasokkaissa lodgeissa tai luksus-teltta leireissä (teltoissa wc/suihku/sähköt). Lodgejen koko vaihtelee yksityiskäyttöön varattavista enintään noin kymmenen henkilöä majoittavista intiimeistä pienistä safarimajoista luksushotellien ylläpitämiin hotellityyppisiin lodgehin. Monilla suuremmilla lodgeilla ja leireillä on myös uima-allas. Ruokailut ja ruokajuomat, sekä juomavesi safarien aikana sisältyvät matkan hintaan. Katso lista käyttämistämme safarileireistä ja –lodgeista täältä.

Suosittelemme safarin pituudeksi kolmesta kahdeksaan vuorokautta. Tämä antaa parhaat mahdollisuudet eri eläinlajien havainnoimiseen omassa ympäristössään ja takaa monipuolisen safarielämyksen. Katso esimerkki safaripäivän ohjelmasta täältä.

Milloin?

Etelä-Afrikassa safarikausi jatkuu läpi vuoden; eteläisen pallonpuoliskon keskikesä sattuu Suomen talven aikoihin, joten suosituin ajankohta safareille on tammi-huhtikuu, Krugerin kansallispuistossa sadekausi kestää vain Marras-Joulukuun ajan, eikä se estä safareiden toteuttamista, joskin kuivana kautena, erityisesti alkuvuodesta, on eläinten havainnointi juomapaikkojen läheisyydessä helpompaa.

Starlight Tours safarit ovat räätälöityjä matkoja, jotka voidaan toteutaa asiakkaan aikataululla ja vapaavalintaisilla lähtöpäivillä kautta vuoden.

Muuta...

Etelä-Afrikan monipuolinen safaritarjonta voidaan kätevästi yhdistää vierailuihin ja lomailuun maan muilla suosikkikohteilla, kuten huipputason golfkenttillä, joita sijaitsee ympäri maata. Sun Cityn lomakaupunki huvipuistoineen, mahtavine surffaus- ja aalto-uima-altaineen ja lapsille sopivine safareineen on hyvä vaihtoehto pienten lasten kanssa matkustaville. Franshoekin ja Stelenboschin viinitiloihin tutustuminen ja majoittuminen viinitilojen majataloissa antavat mahdollisuuden rentoutua rauhallisessa ja historiallisessa ympäristössä. Etelä-Afrikan matkan voi kruunata tyylillä Rovos Rail tai Blue Train -luksusjunamatkalla Johannesburgin ja Kapkaupungin välillä.

Starlight Tours tarjoaa räätälöityjä safaripaketteja myös valokuvauksesta kiinnostuneille, camping-safareja, melontasafereja ja erityisiä tietyn eläinlajin havainnoimiseen keskittyviä safareja ja valaidenkatselumatkoja. Safareihin voi liittää myös kuumailmapallolennon savannien yllä ja kauttamme järjestyy myös vihkiminen luonnon keskellä, tai esimerkiksi Hyväntoivonniemen kärjessä.

Starlight Tours järjestää myös räätälöityjä metsästysmatkoja Etelä-Afrikan yksityisillä metsästysalueilla.

Yhdistele

Safarimatkan Etelä-Afrikassa voi kätevästi yhdistää rantalomaan. Etelä-Afrikan etelä- ja länsirannikon kylmät vedet eivät ole omiaan rantalomailuun, mutta maan itärannikolta, Intian valtameren puolelta Durbanin ympäristöstä lämmintä merta ja hiekkarantaa löytyy. Etelä-Afrikka on myös hyvien yhteyksien päässä Mosambikin luksusresorteista, eksoottisesta Madagaskarista, sekä Mauritiuksesta, joihin kaikkiin lentää muutamassa tunnissa. Etelä-Afrikan matkaan ja safariin voidaan myös yhdistellä muita eteläisen Afrikan safarikohteita, kuten Botswana (Okawangon delta), Namibia (Sossuvlein autiomaa), Sambia (Victorian putoukset) tai Malawi.

Esimerkkejä:

Alla muutamia esimerkkejä safaripaketeistamme – koska kyseessä on yksilöllisesti räätälöity matka, voidaan yksityiskohdat, reititys ja matkan pituus aina muokata matkustajan toiveiden mukaisesti! Pyydä tarjous safarista asiakaspalvelustamme.

1. Kruger Park - yksityislodge

Matkaohjelma löytyy täältä


2. Pilanesberg - safari, 4 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


3. Sun City, Pilanesberg ja Kapkaupunki, 11 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


4. Kruger Park, Kapkaupunki ja viinitilat, 9 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


5. Kapkaupunki, Garden Route ja safari Port Elizabethin ympäristössä, 11 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


6. Rovos Rail, Kruger Park ja Victorian putoukset, 9 vrk

Matkaohjelma löytyy täältä


Lisätietoja:

Acceptance Mark © Starlight Tours 2010 Kotisivujen suunnittelu: ICTeme