Kiertomatkat


Libanon - Syyria - Jordania - Lähi-idän kiertomatka 14 päivää / 13 yötäLennot:
	Austrian Airlines
	SAS
	Air France
Hotellit:

Libanon/Beirut	Le Meridien Commodore *****		2 Yötä
Syyria/Damascus	Cham Palace Hotel *****			3 Yötä
Syyria/Palmyra	Cham Palmyra Hotel *****		1 Yö
Syyria/Aleppo	Chahba Cham Hotel *****			2 Yötä
Jordania/Amman	Le Meridien Amman *****			2 Yötä
Jordania/Petra	Mövenpick Hotel & Resort Petra *****	2 Yötä
Jordania/Aqaba	Mövenpick Hotel & Resort Aqaba *****	1 Yö
Lähi-idän kiertomatka - Matkaohjelma
Päivä 1Helsinki - BeirutSaapuminen Beirutin lentokentälle, kuljetus hotellille ja tervetuliaisillallinen. Yöpyminen Beirutissa.
Päivä 2Beirut - Jeita - Byblos - Harissa - BeirutKokopäiväretki, jonka aluksi vierailu Jeitan tippukiviluolissa ja veneretki maanalaisella järvellä. Kierros jatkuu Bybloksen historialliseen satamakaupunkiin ja paluumatkalla ohjelmassa on pysähdys Libanonin kansallispyhimyksen kirkossa ja Neitsyt Marian jättiläispatsaalla Harissan näköalapaikalla, korkealla vuoristossa Beirutin yläpuolella. Illallinen ja yöpyminen Beirutissa
Päivä 3Beirut - Baalbek - Anjar - DamaskosAamiaisen jälkeen matka jatkuu Baalbekin temppelialueelle ja Anjarin muinaiskaupunkiin. Historiallisten nähtävyyksien jälkeen siirtyminen Syyrian rajalle ja kohti Damaskosta. Illallinen ja yöpyminen Damaskoksessa.
Päivä 4DanasjisOpastettu kierros Damaskoksen nähtävyyksillä ja vierailu kansallismuseossa, sekä opastettu kierros kaupungin basaareissa. Illalla päivällinen Qassioun-vuoren huipulla Damaskoksen valojen yläpuolella. Yöpyminen Damaskoksessa.
Päivä 5Damaskos - PalmyraAamiaisen jälkeen siirtyminen Palmyran muinaiseen kauppa- ja keidaskaupunkiin ja tutustuminen sen nähtävyyksiin. Majoittuminen hotelliin ja illallinen. Yöpyminen Palmyrassa.
Päivä 6Palmyra - Crack Des Chevaliers - Hama - AleppoPäivän ohjelmaan kuuluu tutustuminen Crack Des Chevaliersin ristiretkeläislinnaan, pysähdys Noriahien - antiikkisten vesipyörien luona Haman kaupungissa ja ajomatka Aleppoon jossa illallinen ja yöpyminen.
Päivä 7AleppoTutustuminen Aleppon nähtävyyksiin ja vierailu Pyhän Simeonin, Pylväspyhimyksen, luostarilla. Illallinen ja yöpyminen Aleppossa
Päivä 8Aleppo - DamaskosMatkalla Damaskokseen tutustuminen Apamean raunioihin ja Maaloulan kristittyyn, arameankieliseen kylään joka on rakennettu jyrkän kalliosolan rinteille. Illallinen ja Yöpyminen Damaskoksessa.
Päivä 9Damaskos - Bosra - Jerash - AmmanDamaskoksesta Ammaniin ajettaessa vierailu Bosran basalttikivestä rakennetussa kaupungissa ja harvinaisessa, täydellisenä säilyneessä amfiteatterissa. Jordanian rajan ylityksen jälkeen pysähdys Jerashin muinaiskaupungissa ja majoittuminen hotelliin. Illallinen ja yöpyminen Ammanissa.
Päivä 10Amman - Nebo-vuori - PetraEnnen saapumista päivän kohokohtaa, Petran kalliokaupunkiin, on ohjelmassa vierailu Nebo-vuoren laella ihailemassa maisemia paikalta jossa Mooseksen kerrotaan ensimmäistä kertaa nähneen luvatun maan ja johon hänet sanotaan haudatun. Yöpyminen ja illallinen Petrassa.
Päivä 11PetraPäivä on kokonaisuudessaan pyhitetty Petran uskomattomaan, punaiseen kallioon louhittuun, muinaisten Nabatealaisten pääkaupunkiin tutustumiseen. Illallinen ja yöpyminen Petrassa.
Päivä 12Petra - AkabaMatka eteläisen aavikon halki jatkuu vierailulla Wadi Rumin punahiekkaisissa kuumaisemissa. Lyhyen maastoautosafarin jälkeen on mahdollisuus kameliratsastukseen Arabian Lawrencen sodanaikaisella leiripaikalla. Iltapäiväksi siirtyminen Akabaan, Punaisenmeren rannalle jossa illallinen ja yöpyminen.
Päivä 13Akaba - Kuollutmeri - AmmanPunaisen meren jälkeen vuorossa on kelluminen Kuolleenmeren suolaisessa vedessä, maapallon syvimmässä maanpäällisessä laaksossa, yli 400 metriä merenpinnan alapuolella. Illaksi Ammaniin, jossa illallinen ja yöpyminen.
Päivä 14Amman - HelsinkiEi ohjelmaa, kuljetus Ammanin lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Hintaan sisältyy:

 • Reittilennot
 • Lentokenttäavustus, -saatto ja -vastaanotto.
 • Deluxe-varusteltu kuljetus.
 • Englanninkielinen opas matkan ajan.
 • Majoitus puolihoidolla mainituissa hotelleissa.
 • Nopeutetut ja avustetut rajanylitysmuodollisuudet.
 • Ratsastuskierros Petrassa
 • Maastoautosafari Wadi Rum:ssa
 • Libanonin, Syyrian ja Jordanian viisumit

Hintaan ei sisälly:

 • Ruokajuomia
 • Paikallisoppaan ja kuljettajan juomarahoja
 • Jordanian maastapoistumisveroa
 • Kaikkia palveluita ja kuluja joita ei ole erikseen sovittu sisältyväksi matkan hintaan.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN