Kiertomatkat


Senegal - kiertomatka / 9 päivääMatkaohjelma
Päivä 1DakarSaapuminen ja kuljetus yksityisillä busseilla hotellille. Yöpyminen Dakarissa.
Päivä 2DakarAamupala. Siirtyminen satamaan, jossa lauttakuljetus Goreen saarelle, jossa harjoitettiin aikoinaan kulta- ja orjakauppaa. Lounas saaren ravintolassa. Iltapäivällä Dakarin kaupunkikierros jossa vierailut mm. Presidentin palatsilla, Millenium Gate monumentilla, sekä paikallisilla vaate- ja maustemarkkinoilla. Päivällinen ravintolassa ja yöpyminen Dakarissa.
Päivä 3Dakar - KaolackAamupala. Lähtö kuuluisasta Pink Lake of Retbasta, jossa järven vesi on vaaleanpunaista ja siinä voi kellua. Veneretki järvelle jonka jälkeen Siirtyminen Kaolackiin, jossa hotelli-illallinen ja -yöpyminen.
Päivä 4Kaolack - ZinguinchorAamiainen. Aamulla siirtyminen Senegalin ja Gambian rajalle. Gambia-joen ylitys lautalla ja saapuminen Ziguinchoriin. Hotelli-illallinen ja -yöpyminen Ziguinchorissa.
Päivä 5Zinguinchor - CarabaneAamiainen. Tutustumien Casamancen alueeseen, jossa asuu Mandjack-, Balantas- ja Diolan- heimot. Matkalla Carabaneen seuraamme Elinkinessä kalastajien saapumista. Saapuminen Carabanen saarelle jossa illallinen ja yöpyminen.
Päivä 6Carabane - Cap SkirringAamiainen. Siirtyminen moottoroiduilla kanooteilla kohti Hitoun saarta, jonka eksotiikkaan kuuluu vanhempi mies, joka kertoo tulevaisuudesta. Lounas Carabanessa, josta siirrytään kohti Cap Skirringiä. Illallinen ja yöpyminen Cap Skirringissä.
Päivä 7Cap SkirringAamiainen. Vierailu läheisessä Djimberingin kylässä. Iltapäivä vapaata ohjelmaa ja illallisen jälkeen halutessa "Cap Skirring by night". Hotelliyöpyminen Cap Skirringissä.
Päivä 8Cap Skirring - DakarAamiainen. Siirtyminen lentäen Dakariin. Ravintolaillallinen ja yöpyminen Dakarissa.
Päivä 9DakarAamiainen. Viimeisten ostosten jälkeen siirtyminen lentokentälle paluulentoa varten.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN