Kiertomatkat


Senegal - kiertomatka / 7 päivää / 6 yötäMatkaohjelma
Päivä 1DakarSaapuminen ja kuljetus yksityisillä busseilla hotellille. Yöpyminen Dakarissa.
Päivä 2DakarAamupala. Siirtyminen satamaan, jossa lauttakuljetus Goreen saarelle, jossa harjoitettiin aikoinaan kulta- ja orjakauppaa. Lounas saaren ravintolassa. Iltapäivällä Dakarin kaupunkikierros jossa vierailut mm. Presidentin palatsilla, Millenium Gate monumentilla, sekä paikallisilla vaate- ja maustemarkkinoilla. Päivällinen ravintolassa ja yöpyminen Dakarissa.
Päivä 3Dakar - St. LouisAamupala. Lähtö kuuluisasta Pink Lake of Retbasta, jossa järven vesi on vaaleanpunaista ja jossa voi kellua. Matkalla kohti St. Louisia nautitaan lounas. Iltapäivällä vapaata ohjelmaa St. Louisissa joka on Senegalin historiallinen pääkaupunki. Illallinen ja yöpyminen St. Louisissa.
Päivä 4St. Louis - LompoulAamupala. Siirtyminen Djoudin kansallispuistoon jossa moottoroidulla kanooteilla kuljetaan Senegal-joella. Lounas nautitaan St. Louisissa jonka jälkeen matkataan Lompoulin kylään josta aukeaa Senegalin aavikko. Illallinen ja lodge-majoitus Lompoulissa dyynien keskellä.
Päivä 5Lompoul - SalyAamiainen. Siirtyminen kohti Salya. loppupäivä vapaata ohjelmaa rannalla ja uima-altaalla. Illallinen ja yöpyminen Salyssa.
Päivä 6SalyAamiainen. Vapaata ohjelmaa, rentoutuessa rannalla ja uima-altaalla tai halutessa vierailu Bandian luonnonsuojelualueella ja läheisissä kylissä. Illallinen ja yöpyminen Salyssa.
Päivä 7SalyAamiainen. Vapaata ohjelmaa ennen lentokentälle siirtymistä.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN