Kiertomatkat


Senegal - kiertomatka / 9 päivää / 8 yötäMatkaohjelma
Päivä 1DakarSaapuminen ja kuljetus yksityisillä busseilla hotellille. Yöpyminen Dakarissa.
Päivä 2Dakar - LompoulAamupala. Lähtö kuuluisasta Pink Lake of Retbasta, jossa järven vesi on vaalean punaista ja siinä voi kellua. Matkaa jatketaan kohti Lompoulia.
Päivä 3Lompoul - St. LouisAamupala. Halutessa päivän voi aloittaa lyhyellä kamelikyydillä dyyneillä ennen siirtymistä kohti St. Louisia. Perillä kierros Senegalin historiallisessa pääkaupungissa. Illallinen ja yöpyminen St. Louisissa.
Päivä 4St. LouisAamupala. Vieraillaan Barbarien ornitologisessa kansallispuistossa. Vierailun jälkeen lounas nautitaan puiston läheisyydessä, minkä jälkeen paluu St. Louisiin. Illallinen ja hotelliyöpyminen St. Louisissa.
Päivä 5St. Louis - ToubacoutaAamiainen. Matkataan Touban pyhään kaupunkiin, joka toimii muridismin kannattajien "mekkana". Lounas nautitaan Kaolackissa josta jatketaan kohti Toubacoutaa. Illallinen ja yöpyminen Toubacouta.
Päivä 6ToubacoutaAamiainen. Vieraillaan labyrinttimaisessa saariryppäässä veneellä liikkuen. Käydään Sererin kylässä tutustumassa paikalliseen elämäntapaan. Lähes koskemattoman Sippo-saaren kautta paluu hotellille. Yöpyminen Toubacoussa.
Päivä 7Toubacouta - SalyAamiainen. Siirtyminen Salyyn ja perillä vapaata ohjelmaa rannalla tai uima-altaalla rentoutuen. Illallinen ja yöpyminen Salyssa.
Päivä 8Toubacouta - SalyAamiainen. Vapaata ohjelmaa nauttien ja leväten rannalla ja uima-altaalla. Mahdollisuus tutustua Bandian luonnonpuistoon ja lähikyliin. Illallinen ja yöpyminen Salyssa.
Päivä 9SalyAamiainen. Vapaata ohjelmaa ennen lentokentälle siirtymistä paluulentoa varten.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN