Kiertomatkat


Madagaskar - Kiertomatka, 10 päivää / 9 yötäMatkaohjelma
Päivä 1AntananarivoSaapuminen Antananarivoon. Yöpyminen Carlton tai Mareva-hotellissa.
Päivä 2Antananarivo - AntsibareAutomatka Antsibareen, jota myös kutsutaan "vesikaupungiksi". Matkalla pysähdytään pienessä kaupungissa, joka on tunnettu perinteisten alumiinihuonekalujen valmistuksesta. Yöpyminen Antsibaressa Arotel- tai Hasina-hotellissa.
Päivä 3Antsibare - RanomafanaAamiaisen jälkeen vierailu jalokivimarkkinoilla. Siirtyminen kohti Ranomafanaa ja matkalla pysähtyminen Ambositrassa, jossa tutustuminen Zafimaniry-heimon puunvuolenta- ja käsityötaitoihin. Yöpyminen Ranomafanassa Setam- tai Ihary-lodgessa.
Päivä 4RanomafanaAamiainen. Tutustuminen Ranomafana sademetsäpuiston eläimiin ja kasveihin. Lounas nautitaan puistossa. Iltapäivällä vierailu lähistöllä olevaan kylään ja tutustuminen paikallisväestöön. Hotelliyöpyminen.
Päivä 5Ranomafana - RanohiraAamiaisen jälkeen ajomatka kohti Fianarantsoa, joka on Betsileo-heimon pääkaupunki (intellektuellien ja henkisyyden keskus). Matkalla tutustutaan mm. Antemoron paperi- ja silkkityöpajoihin. Pysähdys Anjan ekoturistialueella ennen saapumista Ranohiran kansallispuistoon. Yöpyminen Ranohirassa Jardin du Roy- tai Toiles de L'Isalo -hotellissa.
Päivä 6RanohiraKoko päivän vierailu "Arizona Malagasy"-hiekkakiviraunioilla. Hotelliyöpyminen.
Päivä 7Ranohira - IfalyAamiaisen jälkeen ajo kohti Tulearia, "aurinkokaupunkia". Tulearissa lyhyt kaupunkikierros ja käynti markkinoilla. Matka jatkuu kohti Ifatya, jossa sijaitsee yksi maailman kolmesta koralliriutasta. Yöpyminen Le Paradiser- tai Ikotel-hotellissa.
Päivä 8IfatyVapaata ohjelmaa.
Päivä 9Ifaty - AnatananarivoAamiainen. Ajo Tuleariin ja siirtyminen lentäen Antananarivoon, jossa hotelliyöpyminen.
Päivä 10AntananarivoAamiaisen jälkeen kaupunkikierros pääkaupungissa, jonka jälkeen siirtyminen lentokentälle paluulentoa varten.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN