Kiertomatkat


Israelin kiertomatka - 8 vrkMatkaohjelma
TiistaiLähtö Helsingistä aamulla. Saapuminen Israeliin iltapäivällä. Vastaanotto lentokentällä ja kuljetus hotelliin Jerusalemissa. Ilta vapaata ohjelmaa.
KeskiviikkoAamusta alkaa koko päivän kestävä opastettu tutustuminen Jerusalemin vanhaan kaupunkiin ja uskonnollisesti merkittäviin nähtävyyksiin, kirkkoihin, Öljymäkeen ja sieltä edelleen Betlehemiin. Illaksi paluu hotelliin Jerusalemiin.
TorstaiAamiaisen jälkeen tutustuminen Jerusalemin uuteen kaupunkiin, Holocaust-museoon ja kansallismuseoon. Vierailu mm. Israelin parlamentissa, Knessetissä, sekä Kuolleenmeren kirjakääröjen museossa ja Jerusalemin yliopiston kampuksella. Ilta vapaata ja yöpyminen Jerusalemissa.
PerjantaiAamulla kuljetus Juudean autiomaan läpi Kuolleellemerelle ja tutustuminen Qumranin alueeseen, josta Kuolleenmeren kirjakääröt löydettiin. Myöhemmin vierailu Masadan vuoristolinnakkeessa. Paluumatkalla Jerusalemiin mahdollisuus uimiseen Kuolleessameressä. Illaksi siirtyminen Tel Aviviin ja ilta vapaata ohjelmaa.
LauantaiVapaata ohjelmaa Tel Avivissa - vuodenajasta riippuen mahdollisuus nauttia hiekkarannoista, kulttuuritarjonnasta, gallerioista, yöelämästä tai ostosmahdollisuuksista.
SunnuntaiAamupäivällä vierailu Diaspora museossa, sen jälkeen siirtyminen rannikkoa pitkin pohjoiseen ja vierailu Cesarean raunioilla, josta matka jatkuu vuoriston Druuzi-kylien kautta Haifaan, jossa majoittuminen hotelliin ja ilta vapaata ohjelmaa.
MaanantaiPäivä alkaa vierailulla Carmel-vuoren huipulla ja Bahai-uskonnon temppelillä ja sen puutarhassa. Aamupäivällä siirtyminen Safedin kaupunkiin joka tunnetaan taiteilijoistaan sekä juutalaisen mystisismin keskuksena. Vierailu synagogassa, jonka jälkeen kiertoajelu Golanin ylängöllä aivan Syyrian rajan pinnassa ja majoittuminen Lavin Kibbuzille, jossa yhteinen illallinen.
TiistaiAamulla kuljetus Genesaretin järven rannalle Tiberiakseen ja ja tutustuminen kaupunkiin, sekä alueen nähtävyyksiin, Kapernaumiin, ja kirkkoihin. Myöhemmin vierailu Beit Sheanissa ja iltapäivän lopulla kuljetus Tel Aviviin, jossa vapaata ohjelmaa.
KeskiviikkoKuljetus Tel Avivin lentokentälle ja paluulento Helsinkiin. Saapuminen Helsinkiin iltapäivällä.


Hotellit

KaupunkiYöt5* hotellit4* hotellit3* hotellit
Jerusalem3 yötäKing David HotelInbalPrima
Tel Aviv3 yötäDan HotelCarltonPrima Tel
Haifa Panorama1 yöDan CarmelDan CarmelDan
Galilea1 yöKibbutz LaviKibbutz LaviKibbutz Lavi

Hintaan sisältyy

  • Reittilennot Helsingistä
  • Lentokenttäavustus, -saatto ja -vastaanotto
  • Moderni ja turvallinen ilmastoitu linja-auto tai pikkubussi
  • Englanninkielinen opas koko matkan ajan
  • Majoitus mainituissa hotelleissa
  • Hotelliaamiaiset
  • Pääsymaksut kohteilla

Hintaan ei sisälly

  • Paikallisoppaan tai kuljettajan juomarahoja (vapaaehtoisia)
  • Kaikkia palveluja ja kuluja joita ei ole erikseen sovittu sisältyväksi matkan hintaan


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN