Kiertomatkat


Filippiinit - Kiertomatka / 7 päivääMatkaohjelma
Päivä 1ManilaSaapuminen Manilaan.
Päivä 2Manila - Angeles CityLähtö Manilasta kohti Angeles Cityä. Matkalla pysähdytään Clarkissa käyden Nayong Pilipinon kulttuurihistoriallisessa teemapuistossa. Filipinon kylä kierros antaa käsityksen Filippiineistä pienoiskoossa sisältäen osia eri alueiden rakennuksista, maamerkeistä ja sankareista, sekä politiikan henkilöistä. Lounaan jälkeen saapuminen hotellille. Illallinen ja hotelli yöpyminen Angeles Cityssä.
Päivä 3Angeles CityAamupala. Yhdistelmäretki Mt. Pinatubon tulivuorelle, jossa liikutaan jeepillä ja patikoiden. Lounas nautitaan paikan päällä. Illallinen ja hotellimajoitus Angeles Cityssä.
Päivä 4Angeles City - Baguio CityAamupala. Ajomatka Pangasinan sadan saaren alueelle. Kajakilla liikkumista korallien ja valkoisten rantojen muodostamien saarten keskellä. Lounas nautitaan paikan päällä. Siirtyminen Baguio Cityyn. Illallinen kaupungissa ja hotelliyöpuminen Baguio Cityssä.
Päivä 5Baguio City - Mt. DataAmerikkalainen tai Filippiiniläinen aamupala. Baguion kaupunkikierros, jossa vierailut mm. katedraaliin ja markkinoille. Tutustuminen hopeaseppien ja kutojien työskentelyyn. Siirtyminen Mt. Dataan jossa illallinen ja lodge-majoitus.
Päivä 6Mt. Data - BanaueAmerikkalainen tai filippiiniläinen aamupala. Vierailu Sagadaan, jossa nähtävyyksinä mm. Sumagingin luola ja Echo-laakso. Lounaan jälkeen reitti jatkuu vuoristomaisemissa kohti Banaueta. Matkalla pysähdys Bontocin museossa, jossa valokuvia ja eri heimojen käyttämiä autenttisia esineitä. Hotelli-illallinen ja yöpyminen Banauessa.
Päivä 7BanaueAmerikkalainen tai filippiiniläinen aamiainen. Käynti näköalapaikalla, josta näkymät "riisiterasseille", jotka luetaan maailman kahdeksan ihmeen joukkoon. Patikointi Bangan kylään, jossa tutustuminen Ifagosien elämäntapaan. Illallinen ja hotelliyöpyminen Banauessa.
Päivä 8Banaue - ManilaAmerikkalainen aamiainen. Siirtyminen kohti Manilaa. Matkalla pysähdytään Daltonin solassa.


Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN