Kiertomatkat


Kiertomatka perheille, Cairns - Ayers Rock - Sydney - Melbourne / 12 päivääMatkaohjelma
Päivä 1CairnsSaapuminen Cairnsin lentoketälle josta yksityiskuljetus hotellille. Mahdollisuus puolenpäivän tutustumiskiertoajeluun tai satamaristeilyyn.
Päivä 2CairnsAamupala eläintarhassa, minkä yhteydessä eläintenhoitaja vastaa kysymyksiin. Erikoisuutena Cairns Tropical Zoossa on ainutlaatuinen mahdollisuus koskea ja olla lähellä osaa eläimistä.
Päivä 3Cairns

Siirtyminen veneellä suurelle valliriutalle (Great Barrier Reef). Vedenalaisen maailman voi kokea snorklaamalla, sukeltamalla tai lasipohjaisen veneen kyydistä.

Päivä 4Cairns - Ayers RockSiirtyminen lentäen Ayers Rockiin. Päivällä aboriginaali-opas vie kierrokselle lähimaastoon ja kertoo, kuinka alkuperäisväestö selviytynyt luonnon antimilla.
Päivä 5Ayers RockTunnin mittainen kameliratsastus autiomaahan Uluru-Kata Tjuta -kansallispuiston maisemiin. Opastettu kierros autolla kansallispuiston sisällä.
Päivä 6Ayers Rock - Sydney

Siirtyminen lentäen Sydneyyn. Polkupyörillä liikkuen oppaan seurassa nähdään yli 30 nähtävyyttä, mm. Sydneyn oopperatalo, Chinatown, Kuninkaallinen puutarha ja Hyde Park.

Päivä 7SydneyAutolla liikkuen tutustutaan Sydneyn lähialueisiin. Käydään eläinpuistossa katsomassa kenguruita, koaloja ja dingoja. Matka jatkuu kohti Blue Mountain Rangea. Nähdään Australian Grand Canyon ja Three Sisters -monoliitti.
Päivä 8SydneyJos korkeanpaikankammo ei vaivaa niin kolmen ja puolen tunnin elämys odottaa Sydney Harbour -sillalla. Opastettu kiipeäminen 134 metrin korkeuteen ammattilaisten johdolla takaa 360 asteisen näkymän. Oppaat ottavat kuvia seurueesta matkalla ylös ja huipulla. Turvallisuussyistä omien kameroiden mukaan otto ei ole sallittua.
Päivä 9Sydney - MelbourneSiirtyminen lentäen Melbourniin. Perillä vapaata ohjelmaa.
Päivä 10Melbourne

Kiertoajelu Melbournen ympäristössä, jossa kerrotaan alueen historiasta tutkimusmatkailijoiden ja valaanpyytäjien asuessa siellä. Käynti Phillip Islandilla, jossa tutustutaan paikallisiin eläinlajeihin kävellen. Täältä löytyy mm. wallabeja ja pingviinejä.

Päivä 11MelbourneTutustuminen Melbournen lähi alueisiin jatkuu. Ohjelmassa mm. vulkaaninen länsitasanko, lammas- ja karja-alue ja leuto sademetsä Otway Rangesin kansallispuistossa.
Päivä 12MelbournePaluulento kotimaahan.

Erityisehdot:

Starlight Tours pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien, lento- tai hotellihintojen tai muun matkan hintaan merkittävästi vaikuttavan tekijän perusteella.

Noudatamme kuluttajaviraston hyväksymiä yleisiä seuramatkaehtoja muutamin erityisehdoin. Ehdot kokonaisuudessaan näet täältä: Matkaehdot ». Voit myös tilata ehdot toimistostamme: Yhteystiedot »


PYYDÄ TARJOUS TÄHÄN KOHTEESEEN